Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internet

Η Κριστίνα Ρίτσι επιστρέφει στην οικογένεια Άνταμς για τη νέα σειρά του Netflix

Με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η γνωστή πλατφόρμα streaming έκανε γνωστή την είδηση της νέας κυκλοφορίας – Άγνωστος παραμένει ο ρόλος που θα υποδυθεί η Κριστίνα Ρίτσι

Η Κριστίνα Ρίτσι επιστρέφει στην οικογένεια Άνταμς για τη νέα σειρά του Netflix, που επικεντρώνεται στη ζωή του νεαρού, χλωμού κοριτσιού των ’90ς, Wednesday.

Η είδηση της κυκλοφορίας του νέου πρότζεκτ, καθώς κι η συμμετοχή της Κριστίνα Ρίτσι έγινε γνωστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της διάσημης πλατφόρμας streaming στο Twitter.

«Ναι, είναι αλήθεια. Η καταπληκτική Κριστίνα Ρίτσι, συμμετέχει στο καστ της νέας σειράς γύρω από τη Wednesday Addams ως ένας νέος φανταστικός χαρακτήρας», γράφει η επίσημη ανακοίνωση.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο ρόλος που θα υποδυθεί. Σύμφωνα με «υποψίες» του κοινού, η ηθοποιός θα αντικαταστήσει τη Θόρα Μπιτς, η οποία και αποχώρησε από το κόνσεπτ για προσωπικούς λόγους, τον περασμένο Αύγουστο.

Το διάσημο ζεύγος των Μορτίσια και Γκομέζ Άνταμς θα ενσαρκώσουν οι Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Λουίζ Γκοζμάν, ενώ ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Wednesday θα δοθεί στη Τζένα Ορτέγκα, που ξεχώρισε μέσα από το Scream. Την σκηνοθεσία ανέλαβε φυσικά, ο «μάστερ του είδους», Τιμ Μπάρτον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου