Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα καυτά νέα της ημέρας (Βίντεο)

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

«Πέρασα πολύ δύσκολα. Μου φάνηκε δεσποτικός ο τρόπος του Φιλιππίδη. Έκανα υπομονή, και θεώρησα ότι εγώ ήμουν λάθος», σημείωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου μιλώντας στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ αναφορικά με τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Σάκης Τανιμανίδης, έκανε βόλτα με τις κόρες του.

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τα παιδιά της.

«Δεν είναι το πιο απλό πράγμα να ανακοινώνει η μαμά στα παιδιά ότι είναι ερωτευμένη», είπε η ηθοποιός.

Η ίδια μίλησε και για τις διακυμάνσεις που έφερε η εφηβεία των παιδιών, κυρίως των κοριτσιών, στη σχέση τους, σημειώνοντας ότι «Η κόρη μου μού είπε “Ποια νομίζεις ότι είσαι επειδή σου στέλνουν λουλούδια” και ότι ένα συμμαθητής της θέλει να με παντρευτεί».

Ο Στέφανος Κυριακίδης μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, σημειώνοντας ότι «Πέσανε να τη φάνε τη Βουγιουκλάκη για τις ερμηνευτικές της ικανότητες. Δεν έπεσε η Αλίκη στο λάκκο που της έσκαψαν πριν την Επίδαυρο».

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με την παρουσίαση.

«Ένιωσα ότι έγινα κανονική παρουσιάστρια όταν ξεκίνησα το “Μες στην καλή χαρά”, το 2008. Ήταν ζωντανό και κάθε Σαββατοκύριακο», είπε η ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και στιχουργός.

«Έχω χάσει λίγο από την τηλεοπτική μου ανεμελιά», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου