Showbiz

Αποσύρεται από τη λίστα υποψηφίων για το «Rock and Roll Hall of Fame» η Ντόλι Πάρτον

Ίσως μια μέρα η Ντόλι Πάρτον να τιμηθεί στο «Rock and Roll Hall of Fame», όμως δεν θα συμβεί το 2022.

Τη Δευτέρα, η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι αφαιρεί τον εαυτό της από τη φετινή λίστα υποψηφιοτήτων.

Το «Rock and Roll Hall of Fame» (Η Αίθουσα της Δόξας της ροκ εν ρολ), θεσμοθετήθηκε στο Κλίβελαντ το 1983 και είναι ένας τίτλος τιμής για τους καλλιτέχνες του ροκ εν ρολ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι κάποιος υποψήφιος, είναι ο καλλιτέχνης να έχει κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο, τουλάχιστον 25 χρόνια πριν.

 

Η Ντόλι Πάρτον, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: «Αν και είμαι εξαιρετικά κολακευμένη και ευγνώμων που προτάθηκα για το Rock & Roll Hall of Fame, δεν πιστεύω ότι έχω κερδίσει αυτό το δικαίωμα. Πραγματικά δεν θέλω να χωριστούν οι ψήφοι εξαιτίας μου, oπότε υποκλίνομαι με σεβασμό. Ελπίζω ότι το Rock & Roll Hall of Fame θα καταλάβει και θα με ξαναβάλει κάποια στιγμή στο μέλλον, αν φυσικά το αξίζω».

H Πάρτον πρόσθεσε στη συνέχεια πως η υποψηφιότητα την ενέπνευσε να βγάλει ένα ροκ εν ρολ άλμπουμ κάποια στιγμή, σημειώνοντας ότι ο σύζυγός της, Καρλ Ντιν, πάντα την ενθάρρυνε γι’ αυτό αφού είναι «φρικιό» του συγκεκριμένου είδους μουσικής.

Οι υποψηφιότητες για το «Rock and Roll Hall of Fame» ανακοινώθηκαν τον περασμένο μήνα και ανάμεσά τους βρίσκονται οι Eminem, Lionel Richie, Pat Benatar, Kate Bush, Devo, Eurythmics, Judas Priest, Fela Kuti, MC5, New York Dolls, Rage Against the Machine και Dionne Warwick, ενώ για πρώτη φορά προτείνονται και οι A Tribe Called Quest, Beck, Duran Duran και Carly Simon. Η ψηφοφορία περιλαμβάνει ένα ψηφοδέλτιο που θα βασιστεί στην προτίμηση των θαυμαστών, αλλά θα περιέχει και ψήφους από μια ομάδα 1.000 καλλιτεχνών, ιστορικών και επαγγελματιών του κλάδου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version