Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνος Πεσλής: «Στο ξεκίνημά μου δέχθηκα ανήθικη πρόταση» (Βίντεο)

Ο πρωταγωνιστής που γνωρίσαμε από την σειρά «Κόκκινο Ποτάμι», Κωνσταντίνος Πεσλής, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» το φλερτ, την ανήθικη πρόταση και τον ανταγωνισμό από συνάδελφους.

Ο ηθοποιός, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε στην υποκριτική και την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

«Τέλειωσα τα γυρίσματα από τον ‘Ήλιο’ και τώρα ξεκίνησα στη σειρά ‘Μόλις χθες’. Όταν ήρθα στην Αθήνα από τη Λάρισα αντιμετώπισα δυσκολίες. Δεν ήθελα να επιβαρύνω τους γονείς μου και έμεινα τρεις μέρες νηστικός. Σχεδόν κάθε μέρα βιώνω ανταγωνισμό και από άτομα του χώρου και στην σχολή. Κάναμε μια σκηνή και όπως την διάβαζα με τον παρτενέρ του είπα μια ιδέα μου και πήγε και την είπε ο ίδιος για να πάρει τα εύσημα», δήλωσε αρχικά.

Ο Κωνσταντίνος Πεσλής σχολίασε μεταξύ άλλων και μία πρόταση που δέχθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του.

«Έχω δεχθεί ανήθικη πρόταση στο ξεκίνημα μου αλλά το αντιμετώπισα με χιούμορ. Μου είπε ‘Αυτοσχεδίασε και βγάλε τα ρούχα σου’», αποκάλυψε χαρακτηριστικά!

«Με φλερτάρουν και μεγαλύτερες γυναίκες και μικρότερες. Με έχει φλερτάρει κοπέλα με τα διπλά μου χρόνια και έχει προχωρήσει το φλερτ…», συμπλήρωσε.

Ο Κωνσταντίνος Πεσλής πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι νόμοι της έλξης» κάθε Παρασκευή στο θέατρο «104».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου