Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τσάνι Τζόουνς: Η νέα σύντροφος του Κάνιε Γουέστ «αντιγράφει» απροκάλυπτα το Instagram της Κιμ Καρντάσιαν

Ήταν ήδη γνωστό πως η νέα σύντροφος του Κάνιε Γουέστ, Τσάνι Τζόουνς μοιάζει πολύ με την πρώην σύζυγό του,  αυτό όμως που δεν περιμέναμε ήταν να αντιγράφει τόσο απροκάλυπτα το Instagram της Κιμ Καρντάσιαν.

Το 24χρονο μοντέλο ανάρτησε πρόσφατα κάποια insta stories, τα οποία είναι πιστή αντιγραφή των φωτογραφιών της Κιμ Καρντάσιαν.

kimkard

 

Η Τζόουνς φόρεσε ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και πόζαρε σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με καταρράκτες. Τα ίδια ακριβώς, στιγμιότυπα είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της η Κιμ Καρντάσιαν τον Απρίλιο του 2021.

Πηγή από το περιβάλλον του ράπερ υποστηρίζει στην Page Six πως η Τσάνι Τζόουνς έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στην σχέση της με τον ράπερ.

«Είναι η μούσα του. Προφανώς και μοιάζει πολύ με την Κιμ, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό. Της αρέσει ο ρόλος της», δήλωσε.

kimchaney

Ο Κάνιε Γουέστ άλλωστε, είναι γνωστός για τις «μούσες» που έχει ανά διαστήματα δίπλα του. Ο ράπερ έχει τη συνήθεια να επιλέγει προσεκτικά τις γυναίκες, με τις οποίες εμφανίζεται, με βάση αυτό που έχει στο μυαλό του ότι «μπορούν να γίνουν». Κοινώς, τις «μεταμορφώνει», ανάλογα με τα δικά του γούστα.

kanye

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου