Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Billie Eilish: Ακολουθεί μόνο έναν λογαριασμό στο TikTok

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός έχει περισσότερους από 42 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα, εκείνη ωστόσο ακολουθεί μόνο έναν

Η Billie Eilish έχει εκατομμύρια followers σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο στο TikTok, από τα χιλιάδες διάσημα πρόσωπα εκεί έξω, η ταλαντούχα νεαρή επέλεξε να ακολουθήσει μόνο έναν λογαριασμό και ίσως να μην είναι αυτός που θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Ο Ντέιβιντ Κινγκ και η κόρη του Άναμπελ διαχειρίζονται το μικρό κατάστημα γλυκών Sticky στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και πρόσφατα στράφηκαν στο TikTok σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσουν την επιχείρησή τους από την καταστροφή κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Billie_Loga

Έκτοτε έχουν αποκτήσει πάνω από 5 εκατομμύρια followers στο TikTok. Φαντάζεστε λοιπόν την έκπληξή τους όταν μια από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες καλλιτέχνες στον κόσμο αποφάσισε να ακολουθήσει… μόνο αυτούς!

Το προφίλ τους στο TikTok συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο οπαδούς τον πρώτο μήνα με διασημότητες να αναδημοσιεύουν τα βίντεό τους, για να βοηθήσουν την προσπάθειά τους να σώσουν την επιχείρησή τους.

Η Άναμπελ δήλωσε πως: «Ξοδεύω περίπου τα τρία τέταρτα της εβδομάδας μου βγάζοντας φωτογραφίες από τη διαδικασία παρασκευής γλυκών στο Sticky για το Instagram ή βίντεο για το TikTok και το YouTube, μετατρέποντας αυτό που βιντεοσκοπώ στο μαγαζί σε κάτι ενδιαφέρον».

Όπως φαίνεται, η σκληρή δουλειά απέδωσε καρπούς, καθώς πλέον μπορούν να υπολογίζουν την Billie Eilish ως κορυφαία θαυμάστρια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου