Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Jane Marczewski:Πέθανε στα 31 της από καρκίνο η τραγουδίστρια (Βίντεο)

Είχε γίνει γνωστή με το ψευδώνυμο «Nightbirde» από τη συμμετοχή της στο «America’s Got Talent» – Είχε συγκινήσει κοινό και κριτές για τη μάχη που έδινε

Μόλις στα 31 της χρόνια έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο η τραγουδίστρια Jane Marczewski που είχε γίνει γνωστήμε το ψευδώνυμο «Nightbirde».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έγινε γνωστή στο αμερικανικό κοινό μέσα από την παρουσία της μουσικό διαγωνιστικό σόου «America’s Got Talent».

Με τη φωνή της και τις ερμηνείες της η «Nightbirde» είχε καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να συγκινήσει και τον πιο αυστηρό κριτή και παραγωγό του σόου, τον Σάιμον Κάουελ, όταν τραγούδησε το δικό της κομμάτι που αφορούσε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με το TMZ ότι η τραγουδίστρια, πέθανε την Κυριακή και ενώ πάλευε με μεταστάσεις στους πνεύμονες, την σπονδυλική στήλη και το συκώτι.

Η Jane είχε καταφέρει να γίνει δημοφιλής στα social media με 1 εκατομμύριο ακολούθους. Το κοινό την είχε λατρέψει και ήταν το φαβορί για τη νίκη του AGT. Κάτι όπως που δεν έγινε καθώς τον περασμένο Αύγουστο αποσύρθηκε με σκοπό να παλέψει για τη ζωή της.

Η τελευταία της ανάρτηση

H τελευταία της ανάρτηση ήταν στις 12 Ιανουαρίου όπου η Jane ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι η κατάστασης της υγείας της επιδεινώνονταν. Εκείνη όμως ένιωθε ακόμα ζωντανή…

Πεισματάρα μέχρι το τέλος απέναντι στο θηρίο είχε πει: «Είναι σημαντικό να μάθουν όλοι ότι είμαι πολλά περισσότερα από τα άσχημα που μου έχουν συμβεί».

Ενώ στην ακρόασή της στο «America’s Got Talent» είπε ότι είχε 2% ποσοστό επιβίωσης. «Αλλά 2% δεν είναι μήδεν» κάνοντας τους πάντες να συγκινηθούν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου