Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Μοθωναίος: «Πέντε χρόνια δεν έχω βάλει μια γουλιά αλκοόλ στο στόμα μου»

“Κατάλαβα ότι το αλκοόλ δεν με βοηθούσε” εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε ο Δημήτρης Μοθωναίος. Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την καθημερινότητα του και την απόφαση να σταματήσει πλήρως το αλκοόλ.

Στη Σαγκάη έψαξες να βρεις που θα κάνεις γιόγκα και βελονισμό. Για εσένα όλες αυτές οι εναλλακτικές θεραπείες και τρόποι άσκησης είναι καθημερινότητα;

Ναι και δεν γίνεται αλλιώς. Χρειάζομαι αυτό το πλαίσιο για να φροντίζω το σώμα μου και να ηρεμώ, αυτές τις μικρές «άγκυρες». Κάθε πρωί θα ξυπνήσω και θα κάνω διαλογισμό, τον οποίο θα ολοκληρώσω με μια προσευχή γιατί κάθε μέρα προκύπτει ένας διαφορετικός στόχος – για την αγάπη, την ευτυχία ή την συγχώρηση. Και για αυτά υπάρχουν αντίστοιχα μάντρας.

Ακόμη και αν έχεις ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ κι έχεις ξυπνήσει με hangover, πάλι θα κάνεις πρωινό διαλογισμό;

Δεν έχω ποτέ hangover γιατί δεν πίνω! Ξενυχτάω πολύ αλλά κάθε μέρα ξυπνάω ευδιάθετος.

Ωστόσο, όπως έχεις δηλώσει, στο παρελθόν είχες καταφύγει στο αλκοόλ εξαιτίας της σεξουαλικής κακοποίησης που βίωσες από άτομο του συγγενικού σου περιβάλλοντος.

Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν πίνω καθόλου. γιατί κατάλαβα ότι το αλκοόλ δεν με βοηθούσε και γιατί δεν θέλω να βρίσκομαι σε καταστάσεις που δεν έχω τον έλεγχο. Έχω κάνει αυτή την επιλογή και έτσι είμαι πάντα νηφάλιος στο σώμα και στο μυαλό. Πέντε χρόνια δεν έχω βάλει μια γουλιά αλκοόλ στο στόμα μου.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου