Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Τζέρι Χάρις παραδέχτηκε την ενοχή του – Παρενόχλησε σεξουαλικά ανηλίκους με σκοπό την παραγωγή πορνογραφικού υλικού

Από την ημέρα της σύλλυψής του μέχρι και σήμερα o ηθοποιός του Netflix δήλωνε αθώος – Τώρα παραδέχεται την ενοχή του και «είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του»
Μετά τις δηλώσεις του τον Δεκέμβριο του 2020 πως αρνείται κάθε κατηγορία που του απαγγέλεται, τώρα ο Τζέρι Χάρις ομολογεί την ενοχή του για παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό από τη συμμετοχή του στη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Cheer» παραδέχτηκε την ενοχή του σε δύο από τις επτά καταγγελίες που έχει δεχτεί.

Η μία καταγγελία αφορά λήψη πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους, ενώ η δεύτερη ταξίδια στο εξωτερικό με σκοπό την συνεύρεση με ανήλικο άτομο.

Ο Τζέρι Χάρις συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ παρενοχλούσε ένα ανήλικο αγόρι, με σκοπό την παραγωγή βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού δήλωσε στο αμερικανικό EW: «Θέλει να αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις του και να δείξει δημόσια τη μεταμέλειά του για το κακό που προκάλεσε στα θύματα που εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Τζέρι είναι ένας 22χρονος νεαρός άνδρας του οποίου η ιστορία μπορεί να γίνει κατανοητή, καθώς έζησε σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, σεξουαλικής κακοποίησης και παραμέλησης. Το περιστατικό επίσης συνέβη σε μία ανταγωνιστική κοινότητα όπου η σεξουαλική πράξη και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών ήταν πολύ συχνή και συνήθως παραβλέπεται. Ο ίδιος ο Τζέρι υπέστη εκμετάλλευση, χειραγώγηση και σεξουαλική κακοποίηση ως παιδί μέσα σε αυτή την κοινότητα, με τέτοιο τρόπο που τον έκανε να πιστεύει ότι αυτή η σεξουαλική συμπεριφορά ήταν κατά κάποιο τρόπο φυσιολογική, ενώ δεν ήταν. Με την παραδοχή της ενοχής του, ο Τζέρι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του προσπαθώντας να επανορθώσει για ό,τι έχει κάνει».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου