Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πως διατηρεί τη νεότητά της η Αβρίλ Λαβίν;

Η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια αποκάλυψε το μυστικό που την κάνει να δείχνει 20 ενώ πλησιάζει τα 40

Ακόμα και μετά από ξενύχτι η Αβρίλ Λαβίν καταφέρνει να δείχνει πολύ νεότερη από 37 ετών. Η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια 20 χρόνια μετά την είσοδό της στη μουσική βιομηχανία αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της νεότητάς της. Αυτό δηλαδή που την κάνει να φαίνεται… 20 ετών ενώ πλησιάζει τα 40.

«Το μυστικό μου, το οποίο θα πω σε όλους είναι ότι πίνω πράσινους χυμούς και μπίρα. Λυπάμαι πολύ για αυτό. Μόλις ξύπνησα και πίνω κυριολεκτικά το πρώτο μου φλιτζάνι καφέ. Δούλευα χθες το βράδυ με τον Travis Barker όπου έγραφα και ηχογραφούσα ένα τραγούδι μέχρι πολύ αργά το βράδυ», είπε η τραγουδίστρια.

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στην βρετανική «Sun» μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της λέγοντας: «Ο τρόπος που ντυνόμουν δεν ήταν ο κατάλληλος – φορούσα φαρδιά ρούχα, ήμουν αγοροκόριτσο και αυτό δεν άρεσε στους γονείς μου. Όταν πήγαινα στην εκκλησία, η μαμά μου έλεγε: “Γιατί είσαι ντυμένη σαν αγόρι;» Βάλτε ένα φόρεμα”».

«Είναι σημαντικό για μένα να αγαπώ αυτό που κάνω και να νιώθω πραγματικά αυτό που λέω. Ήμουν πάντα πολύ πεισματάρα και στάθηκα στο ύψος μου και πάλευα για τον εαυτό μου και τον ήχο μου, ειδικά όταν ανακάλυπτα τον εαυτό μου», είπε για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις σκέψεις της.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου