Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: Ξεκινά σήμερα η δίκη – Στο εδώλιο κατηγορούμενος για τέσσερις βιασμούς (Βίντεο)

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για 4 βιασμούς. Ο συνήγορος του ηθοποιού, Αλέξης Κούγιας, ζήτησε αναβολή της δίκης.

Η ώρα της κρίσης για τον Δημήτρη Λιγνάδη πλησιάζει, καθώς σήμερα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η δίκη του που αφορά σε κατηγορίες για τέσσερις βιασμούς.

Ωστόσο, η πολυαναμενόμενη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει, καθώς ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι σκοπεύει να ζητήσει αναβολή, επικαλούμενος τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει αυτή την περίοδο, ενώ η άλλη πλευρά, θα επιμείνει να ξεκινήσει κανονικά η διαδικασία, επικαλούμενη τον σεβασμό στα φερόμενα ως θύματα.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε η μεταγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη από τις φυλακές Τρίπολης στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να μπορέσει, αύριο, Παρασκευή, να παραστεί στην έναρξη της δίκης.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα παραστεί στο δικαστήριο, ωστόσο θα σζητήσουμε αναβολή της δίκης καθώς υπάρχει σωρεία υποθέσεων. Θα δείξει εάν το δικαστήριο θα δεχθεί το αίτημα αναβολής», τόνισε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

«Το αίτημα του συναδέλφου είναι σεβαστό, ωστόσο εμείς θα ζητήσουμε να γίνει η δίκη. Η εκδίκαση της υπόθεσης δεν αφορά μόνο τους κατηγορούμενους αλλά και την υπεράσπιση, δεν γίνεται να αναβάλλονται έτσι δίκες», σχολίασε η δικηγόρος δύο εκ των μηνυτών, Μαρία Κουρτέση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου