Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου – Νίκος Κοκλώνης: Δεν φαντάζεστε σε ποιον κάνουν φάρσες όταν δεν νιώθουν καλά

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνης έχουν μία δυνατή φιλία και ο ένας στηρίζει τον άλλο σε δύσκολες στιγμές. Για τον ισχυρό δεσμό που έχουν μεταξύ τους έχουν μιλήσει πολλές φορές δημόσια ενώ σήμερα η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι κάνουν όταν δεν νιώθουν καλά προκειμένου να “ανέβει” η διάθεσή τους και να γελάσουν.

“Όταν δεν ήμασταν καλά και δεν είχαμε τι να κάνουμε λέγαμε ‘δεν κάνουμε καμία φάρσα στον Τρύφωνα Σαμαρά;’. Και κάναμε τηλεφωνικές φάρσες, το στήναμε” εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, σημειώνοντας πως έκαναν φάρσα στον Τρύφωνα Σαμαρά ακόμη και στο J2US.

Η ίδια υποστήριξε μάλιστα πως προχθές δεν ήταν καλά ψυχολογικά και βγήκε με τον Τρύφωνα Σαμαρά στα μπουζούκια, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης έλειπε στη Δράμα. “Μου λέει φίλη θέλω να σου πω κάτι. Δεν μπορώ με αυτόν τον Νίκο πια. Μου κάνει όλο φάρσες και προχθές δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Θα πάθω τίποτα, είμαι και μεγάλος άνθρωπος” αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή για αυτήν την αποκάλυψη στάθηκε η φάρσα που “σκάρωσε” ο Νίκος Κοκλώνης με συνεργό τον μικρό Σπύρο Ντούγια στον Τρύφωνα Σαμαρά, κατά τη διάρκεια της εκπομπής The 2night Show.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου