Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα καυτά νέα της ημέρας (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», και μεταξύ άλλων είπε ότι «Όταν ήρθα από την Κωνσταντινόπουλη οι καθηγητές ήταν σιχαμένοι, ρατσιστές. Υπήρχε αυτό το “τουρκόσπορος”».

«Κάποια στιγμή φρίκαρα με το αλκοόλ, και μετά δεν ήπια για έξι μήνες. Τότε έπινα συστηματικά κάθε βράδυ. Ήμουν γύρω στα 35. Αισθάνθηκα ότι αυτή η ανάγκη και η αδυναμία είναι κακό σημάδι. Φοβήθηκα πολύ και έκοψα το ποτό και το ξανάρχισα. Τώρα επειδή έχω γεράσει πονάει το στομάχι μου», αποκάλυψε ακόμα ο αγαπημένος ηθοποιός.

O Θανάσης Τσαλταμπάσης δήλωσε σχετικά με την προσωπική του ζωή στο περιοδικό Εγώ ότι «Το γάμο θα τον κάνουμε, αν τον κάνουμε, για να βρεθούμε με φίλους», ενώ αποκάλυψε ότι «Τρελά πράγματα για έναν έρωτα, όπως bungee jumping δεν έχω κάνει. Αλλά έχω κάνει πολλές υπερβάσεις για έναν έρωτα».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το βάρος του, αλλά και το τηλεοπτικό φιλί που τον… συγκίνησε.

«Στη δισκογραφική μου είπαν “διάλεξε ή καριέρα ή κιλά”», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής ενώ πρόσθεσε ότι «Ονειρευόμουν μια καριέρα σαν του Έλβις ή του Σινάτρα».

«Όταν φίλησα την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στους “Δύο ξένους” κάτι ένιωσα», αποκάλυψε ο ίδιος.

Ευχαριστημένη από την εικόνα της και το σώμα της δήλωσε στο περιοδικό Hello η Θεοφανία Παπαθωμά. «Δε θα άλλαζα τίποτα. Θεωρώ ότι είμαι προικισμένη από τη φύση και ευλογημένη από το Θεό», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε στο περιοδικό You ότι «Πρόσφατα παραγωγός μου είπε ότι του είχαν πει ότι είμαι πολύ κακό παιδί», ενώ αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την περίοδο της κρίσης είπε «Ό,τι είχαμε στην άκρη, το φάγαμε. Μέσα στην κρίση έπιασα πάτο».

Η Ελεονώρα Μελέτη συνομίλησε ζωντανά στο Instagram με το συγγραφέα των μεγαλύτερων best sellers παγκοσμίως, και κορυφαίο σύμβουλο προσωπικής ευτυχίας, Ρόμπιν Σάρμα.

«Η καλύτερή μου ανάμνηση ήταν να βλέπω το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη. Είμαι μεγάλος θαυμαστής της ελληνικής κουλτούρας. Ένα από τα πράγματα που αγαπώ περισσότερο στην Ελλάδα είναι το φαγητό. Ένα ωραίο ψάρι, φέτα, ελαιόλαδο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρόμπιν Σάρμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου