Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης: Flashback στη ζωή και την καριέρα του αγαπημένου τραγουδιστή! – Ποιο ήταν το τηλεοπτικό φιλί που τον… συγκίνησε; (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε το Χρίστο Αντωνιάδη, και μαζί έκαναν ένα flashback στη ζωή και την καριέρα του αγαπημένου τραγουδιστή!

«Όταν πρωτοξεκίνησα την καριέρα μου όντας πολύ νέος, είχα νιώσει πολλές φορές “θεούλης” και είχαν “πάρει τα μυαλά μου αέρα”», παραδέχτηκε ο Χρίστος Αντωνιάδης, ενώ πρόσθεσε ότι «Τη δεκαετία του ’90 είχα βγάλει χρήματα λόγω των επιτυχιών μου, ωστόσο έχασα κάποια από αυτά εξαιτίας κάποιων κακών επενδύσεων».

Αναφερόμενος στο ξεκίνημά του ο ίδιος είπε ότι «Ζούσα με τους γονείς μου και δεν είχα έξοδα διαμονής. Αυτό με βοήθησε να αποταμιεύσω χρήματα, ώστε να αγοράσω αυτοκίνητο. Θυμάμαι να περιμένω το τελευταίο λεωφορείο για να πάω στη δουλειά μου, αλλά και τα πρωινά που περίμενα τη λούλουδου του μαγαζιού να μοιραστούμε το ταξί».

«Ήμουν πολύ δυστυχισμένος, γιατί ξαφνικά πάχυνα λόγω ενός θέματος υγείας που είχα και έχασα τα πάντα. Από παιδί ήμουν “στρουμπουλός” και βίωνα bullying γι’ αυτό. Πάντα μέσα μου είχα θέμα με τα κιλά και την εμφάνισή μου. Η δισκογραφική μου εταιρεία μου είχε πει: “Πρέπει να επιλέξεις, ή καριέρα ή κιλά”», παραδέχτηκε.

«Πάντα είχα “τρέλα” με την υποκριτική και ονειρευόμουν μια καριέρα σαν του Έλβις Πρίσλεϊ και του Φρανκ Σινάτρα», παραδέχτηκε ο Χρίστος Αντωνιάδης, ενώ σχετικά με τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά «Δύο ξένοι» είπε ότι «Όταν έπαιξα στους «δυο ξένους» το καταευχαριστήθηκα. Αυτή η σειρά με έκανε γνωστό πανελλαδικά».

«Το φιλί μου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στους “Δυο ξένους” ήταν ένα τηλεοπτικό φιλί, ωστόσο εγώ είχα νιώσει κάτι», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Το καινούργιο μου τραγούδι λέγεται “Δεν τρέχει τίποτα” και είμαι ευτυχισμένος γι’ αυτό. Δεν το βάζω κάτω, γι’ αυτό και συνεχίζω να κάνω τραγούδια», είπε κλείνοντας ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου