Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιάννης Δημαράς: Η συγκινητική εξομολόγηση και η πορεία στη δημοσιογραφία (Βίντεο)

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Δημαράς, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα», για την πορεία του στη δημοσιογραφία και προχώρησε σε μία συγκινητική εξομολόγηση.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ζωή του και για τις συνήθειές του.

«Την περίοδο του κορωνοϊού διαβάζω πολύ και γραφώ το νέο μου βιβλίο με τίτλο «Η Αμφιτρίτη». Είμαι χειμερινός κολυμβητής, ψαροντούφεκα και κάνω συνθέσεις σε καδράκια με αχιβάδες. Διακρίνω γενικότερα μία κατάθλιψη που επηρεάζει κι εμένα. Πέρασα κορωνοϊό, κόλλησα την ίδια ημέρα στο ραδιόφωνο, με τον αείμνηστο Γιώργο Τράγκα. Στους «ρεπόρτερ» το πάθος που είχαμε για τη δουλειά με τη βοήθεια των συνάδελφων καταφέραμε να κάνουμε τηλεοπτικό τον γραπτό λόγο. Στους «ρεπόρτερ» μας έλεγαν «τρεις καμπαλέρος», «τρίο καντάδα», θα γινόταν ωραίο βιβλίο. Με τον Γιώργο Λιάνη και τον Κώστα Χαρδαβέλλα είμαστε ακόμα φίλοι», ανέφερε αρχικά.

Επιπλέον, μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

«Αν μετρήσεις τα 3 διαζύγια μου, είναι μια θυσία που έχω κάνει για τη δουλειά, έτσι δεν είναι; Οι κυρίες που έτυχε να ζήσουν μαζί μου πέρασαν δεινά. Η σχέση μου με τα χρήματα; ποια χρήματα; παίρναμε 7.500 δραχμές τον μήνα για 4 επεισόδια. Είχα πάρει μια μηχανή, αλλά όχι από την τηλεόραση, από το πρώτο μου βιβλίο. Έχω μεγάλη αγάπη με τις μηχανές. Στη δύσκολη στιγμή που πέρασα (απώλεια του γιου του) δοκιμάζεται ο ανθρώπινος χαρακτήρας. Εν ζωή έχω 3 καταπληκτικά παιδιά. Μας έχει ευλογήσει ο Θεός να συζητάμε πολύ».

Τέλος, ο Γιάννης Δημαράς, τόνισε πως δεν τον απασχολεί ούτε τον στεναχωρεί το γεγονός ότι τα παιδιά του δεν ασχολήθηκαν με τη δημοσιογραφία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου