Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζένιφερ Λόπεζ για Μπεν Άφλεκ: «Στο παρελθόν φοβόμασταν τα media, τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσουμε την ευτυχία μας»

λόπεζ-'Αφλεκ

Η Λατίνα σταρ μίλησε για την επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ και το πόσο διαφορετικά αντιλαμβάνεται πλέον, τις καταστάσεις

Αν και η επανασύνδεσή τους μόνο ενθουσιασμό έφερε στους θαυμαστές τους, τόσο η Τζένιφερ Λόπεζ, όσο και ο Μπεν Άφλεκ είχαν δισταγμούς για το πώς θα αντιδράσουν.

Όπως αναφέρει η Λατίνα σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, ο μεγαλύτερός της φόβος, όταν τα ξαναβρήκαν ήταν ο Τύπος.

«Θυμάμαι όλο αυτό το χάος που επικρατούσε, σε κάθε μας εμφάνιση. Την είχαμε πατήσει στο παρελθόν, πώς να μην φοβόμαστε τώρα;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αν και οι δύο υποστηρίζουν πως σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουν κάποιον να τους χαλάσει ξανά την ευτυχία τους, τους πήρε πολύ χρόνο μέχρι να αποβάλλουν τον φόβο τους.

«Είναι πολύ όμορφο να συμβαίνει αυτό τόσα χρόνια μετά, γιατί τα βλέπεις όλα πολύ διαφορετικά. Υπάρχει μία αποδοχή και ένα κλίμα εορταστικό για κάθετι που συμβαίνει μεταξύ μας. Στο παρελθόν, δεν το ζούσαμε αυτό, είχαμε συνέχεια ένα άγχος, ένα φόβο για τα πάντα. Τώρα απλά απολαμβάνουμε την ευτυχία μας», είπε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η ίδια εξήγησε πως νιώθει πολύ χαρούμενη με την ανταπόκριση του κοινού, καθώς βλέπει συχνά στο διαδίκτυο κοινά τους στιγμιότυπα από το παρελθόν.

«Μου αρέσει που στηρίζουν έτσι τον έρωτά μας. Είμαστε δύο καλλιτέχνες που μετά από τόσα χρόνια καταλήγουμε ξανά μαζί και όλο αυτό σίγουρα θα έχει διάρκεια αυτή τη φορά. Είμαστε σε μία διαφορετική φάση της ζωής μας. Χαιρόμαστε που το καταλαβαίνει αυτό και ο κόσμος», ανέφερε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου