Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μιχάλης Τσαουσόπουλος: «Με μιμήθηκαν σε όλα» – Τι λέει για τις δηλώσεις Τζούμα αλλά και για το δικό του σχόλιο στο ραδιόφωνο που προκάλεσε αντιδράσεις (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, ο οποίος μίλησε για το “πειρατικό” ραδιόφωνο, τη θαυμάστρια που εισέβαλε στο σπίτι του και έφτασε μέχρι την κρεβατοκάμαρά του, αλλά και το σχόλιό του στο ραδιόφωνο που κατακρίθηκε έντονα.

«Δε μου αρέσει να ακούω ότι μεγάλωσα γενιές και γενιές. Σε μίσησα ήδη…», είπε γελώντας ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής, ενώ πρόσθεσε ότι «Παλιά έλεγαν έχουν γεμίσει τσαουσοπουλάκια στα fm. Με μιμήθηκαν σε όλα. Τώρα έχω την εκπομπή Dance Masters, κάθε Σάββατο 18.00-20.00, που μεταδίδεται από το ραδιόφωνο του Athens DeeJay και από το Facebook του σταθμού».

Αναφερόμενος στα χρόνια του “πειρατικού” ραδιοφώνου, ο ίδιος είπε ότι «Είχα “πειρατικό” σταθμό με αφιερώσεις, δε δίναμε τηλέφωνο εύκολα για να μη μας συλλάβουν. Ακουγόμασταν σε όλη την Αττική και όχι μόνο».

Σχετικά με ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος είπε ότι «Έχω δεχθεί τόνους φλερτ. Ακροάτρια έφτασε σπίτι μου, άνοιξε η μητέρα μου και έφτασε στην πόρτα του υπνοδωματίου μου».

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα σχετικά με τις γυναικοκτονίες στη χώρα που ξεσήκωσαν αντιδράσεις ο ίδιος είπε ότι «Αν ο Κωνσταντίνος Τζούμας το είπε στο “χαχαχα”, είναι σαν αυτό που λέμε και στις παρέες μας».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε μία δική του ιστορία, όπου – όπως αναφέρει – είχε κατακριθεί για το χιούμορ του.

«Με έχουν κατακρίνει για το χιούμορ μου. Είχα πει για τους Σύριους ότι περιθάλψτε τους, γιατί δεν μπορώ να παρκάρω. Αυτό ήταν εμφανές ότι ήταν χιούμορ. Την άλλη ημέρα δέχτηκα επίθεση», είπε.

Αναφερόμενος, τέλος, στη συνεργασία του με τον Good Job Nicky, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος είπε ότι «Κάναμε ένα remix για τον Good Job Nicky. Για την Eurovision και αν θα πήγαινε δεν το παρακολούθησα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου