Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ριάνα: Η παιδική ηλικία, ο ξυλοδαρμός και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της (Βίντεο)

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια από τα νησιά Μπαρμπέιντος κατάφερε να ξεφύγει από τον κακοποιητικό της πατέρα και να βρεθεί στην κορυφή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής

Με ένα ροζ μπουφάν και τη φουσκωμένη κοιλιά της σε κοινή θεά, η Ριάνα ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ράπερ Asap Rocky.

Tα κοινά του ζευγαριού, που είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια, δεν περιορίζονται στη μουσική. Η καταγωγή και των δυο είναι από τις φτωχές γειτονιές των Mπαρμπέιντος και οι πατεράδες τους είχαν και πρόβλημα με τα ναρκωτικά.

Η Ριάνα όταν ήταν έφηβη, έχοντας έναν ναρκομανή και κακοποιητικό πατέρα, δούλευε στους δρόμους για να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια της.

Η ζωή της άλλαξε μέσα σε μια στιγμή το 2003, όταν βρέθηκε τυχαία να τραγουδάει μπροστά στον Αμερικανό παραγωγό Έβαν Ρότζερς. Σύντομα ηχογράφησε το θρυλικό πλέον “pon de replay“ kai βρέθηκε να κάνει ραντεβού με τον Jay Z, ο οποίος δεν την άφησε να φύγει από το κτίριο μέχρι να υπογράψει μαζί του συμβόλαιο. Οι φήμες ότι ο σύζυγος της Μπιγιονσέ και η Ριάνα είχαν παράνομο δεσμό δεν έχουν κοπάσει μέχρι σήμερα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Η Ριάνα πούλησε εκατομμύρια δίσκους, έφτασε 14 φορές στην κορυφή του Βillbord και ανακηρύχτηκε το 2021 η πιο πλούσια μουσικός στον κόσμο, λόγω της επιχειρηματικής της δραστηριότητας με προϊόντα ομορφιάς και εσωρούχων. Δεν απογοήτευσε ποτέ τους θαυμαστές της, εκτός από μια φορά: όταν το 2015 έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Κρις Μπράουν, που την είχε ξυλοκοπήσει το 2009 τόσο άγρια στο αυτοκίνητό του, που στις φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν, δεν μπορούσε κανείς να την αναγνωρίσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου