Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνος Κίντζιος: Η ημέρα που είπε «τέλος» & αποφάσισε να χάσει 90 κιλά (Βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος προχώρησε σε μία ριζική αλλαγή και αποφάσισε να χάσει 90 κιλά μέσα σε 1,5 χρόνο.

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος ζύγιζε 170 κιλά κι εκείνο που τον παρακίνησε ήταν η προσπάθεια να ξανακερδίσει τη ζωή που έχανε για 27 ολόκληρα χρόνια…

«Έχανα πολλές στιγμές και νομίζω ότι έχανα και την ελευθερία μου. Ήμουν εγκλωβισμένος μέσα στο σώμα και τον ίδιο μου τον εαυτό. Ήθελα να απαγκιστρωθώ από ένα βάρος που είχα. Ζούσα μία φυσιολογική ζωή, αλλά παράλληλα πολύ κουραστική λόγω κιλών. Μια μέρα ξύπνησα, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα δυνατά στον εαυτό μου “τέλος”».

«Το πιο δύσκολο ήταν να είμαι συνεπής στον εαυτό μου, στον στόχο που έχω θέσει. Το πιο δύσκολο ήταν να βαδίσω το μονοπάτι που σχεδίασα, ονειρευόμενος τον εαυτό μου υγιή και αδύνατο», συμπλήρωσε.

Επί ενάμισι χρόνο δεν παρέκλινε στιγμή από τον στόχο του. Όπως είπε και ο ίδιος, δεν βίωσε κατάθλιψη, μόνο πείσμα, ενώ ένιωσε απογοητεύμενος όταν ο οργανισμός τους έκανε παύση στα 110 κιλά και δεν έχανε γραμμάριο.

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος στέλνει το δικό του μήνυμα, λέγοντας πως ο καθένας να φτάσει όπου θέλει, ακόμα κι αυτό τον τρομάζει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου