Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα καυτά νέα της ημέρας (Βίντεο)

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έχασε το κέφι του με την κακοκαιρία που «χτύπησε» με σφοδρότητα την Αττική.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, εκμεταλλεύτηκε το χιόνι, αφού έκανε snowboard στο Κολωνάκι!

Στιγμές χαλάρωσης για την Ελένη Φουρέιρα, που απόλαυσε το χιόνι στο μπαλκόνι της με ένα μπουρνούζι και ένα ποτήρι κρασί!

Την ίδια ώρα, θαρραλέος αποδείχτηκε ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», ο οποίος έβγαλε την μπλούζα του και έκανε περίπατο στο χιονιά!

Ρομαντικές στιγμές για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος αντιμετώπισε το κρύο στους χρυσοποίκιλτους καναπέδες του, μπροστά στο τζάκι, και έχοντας φυσικά στο πλευρό του την αγαπημένη του!

Η Σεμίνα Διγενή μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ, αποκάλυψε ότι δεν την ενδιαφέρει η τηλεόραση.

«Δε με ενδιαφέρει η τηλεόραση, αποχώρησα το 2009 με έντονη αίσθηση ναυτίας», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, ενώ σχολίασε ότι «Μου αρέσει η Ζέτα Μακρυπούλια».

Ο Βασίλης Σίμος, μοντέλο και ψαράς που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής του στο Survivor, μιλώντας στο MEGA Καλημέρα είπε ότι «Δουλεύω σε ψαράδικο της ιχθυαγοράς. Δε μου δόθηκε τίποτα από το Survivor και το κανάλι. Από τον ΣΚΑΙ και την παραγωγή δε με φώναξαν ούτε για ένα δοκιμαστικό».

«Στο Survivor έχασα 15 κιλά, με είδε η μάνα μου και έπαθε σοκ. Μετά το παιχνίδι μου τρύπησε ο πνεύμονας και κόντεψα να μείνω στον τόπο», αποκάλυψε ο ίδιος.

Την ίδια ώρα σοκάρουν οι εικόνες του σπιτιού του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος διαμένει μαζί με τη σύζυγό του κοντά στο σημείο που πραγματοποιήθηκε εχθές η έκρηξη στη Συγγρού.

Όπως ανέφεραν, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανάρτησή τους, «Από την έκρηξη θα μπορούσαμε να μη ζούσαμε. Είναι σαν να μας βομβάρδισαν».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου