Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα «καυτά» νέα της ημέρας (Βίντεο)

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο, η Δανάη Μπάρκα δηλώνει μεταξύ άλλων ότι «Τα προσωπικά μου θα τα πω τόσο – όσο στη μητέρα μου. Η γιαγιά και ο παππούς μου είναι η πατρίδα μου. Οι άνθρωποι με τους οποίους έχω μεγαλώσει. Το παιδικό μου δωμάτιο ήταν εκεί. Ήταν χέρι – χέρι μέχρι το τέλος. Ένας λόγος για να κάνω γρήγορα παιδί είναι για το ζήσει η γιαγιά μου, αλλά δεν είναι μόνο αυτός».

Καλεσμένη της Αννίτας Πάνια η Βάνα Μπάρμπα μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για μία φορά που έχει δώσει χαστούκι σε γυναίκα.

«Έχω δώσει σφαλιάρα σε γυναίκα, ήταν προσβλητική απέναντί μου. Συνοδευόμουν από έναν άντρα που ήμουν ερωτευμένη και μόλις μας είδε πέφτει επάνω του, τον πήρε αγκαλιά. Γύρισε το μάτι μου και της έδωσα χαστούκι. Αν μια γυναίκα ακόμη και σήμερα ήταν υπέρμετρα ανόητη θα το ξαναέκανα», είπε η ηθοποιός.

«Θα λέω την άποψή μου, κανείς δε θα με εμποδίσει. Θα ήθελα να πάω ξανά να δω τον Πέτρο και να τον πάρω αγκαλιά. Η δικαιοσύνη έχει το δικό της λόγο, αλλά δε θα με κάνουν ενοχική να μην μπορώ να δώσω αγάπη σε έναν άνθρωπο που τώρα ίσως τη χρειάζεται», ανέφερε η ίδια για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Για την επαγγελματική του πορεία, τα προσωπικά του και τους συμβιβασμούς μίλησε στην Έλενα Κατρίτση ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Δώσαμε ένα σενάριο με το φίλο μου τον Αντώνη, μας ζήτησαν αλλαγές που ήταν αντίθετες σε αυτό που θέλαμε να πούμε στην ιστορία. Είπαμε όχι. Όλα αυτά έγιναν πριν από τις Σαββατογεννημένες. Είναι σημαντικό η ιστορία που λες να σε εκφράζει», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Είναι δύσκολο να πει κάποιος “ναι” σε κάτι που δεν πιστεύει και να ζει με αυτό το “ναι” μια πορεία διαφορετική από αυτή που θα ήθελε. Νομίζω είναι αφόρητο, εγώ δε θα το άντεχα. Κάνω τα πράγματα που αντέχω. Τους συμβιβασμούς που δεν αντέχω, δεν τους κάνω», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η σύντροφος του Βαλάντη, που αποχώρισε από το Survivor μίλησε στο LoveIt και πήρε θέση για όσα του καταλογίζουν.

«Με στεναχώρησε πολύ η αποχώρισή του. Θα έπρεπε να είχε παραμείνει στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι πίσω από την πλάτη του έπαιξαν ένα παιχνίδι. Η αφορμή για να στραφούν εναντίον του ήταν το σκηνικό που έγινε με την Ευρυδίκη. Ο Βαλάντης στους αγώνες ήταν δίπλα στα παιδιά και τους βοηθούσε στην καλύβα», είπε η σύντροφος του Βαλάντη, Σουζάνα.

«Το σχόλιο του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη δεν ήταν τόσο βαρύ. Η Ευρυδίκη εκμεταλλεύτηκε τη φράση του και έστρεψε όλη την ομάδα εναντίον του. Οι συμπαίκτες του είχαν καταλάβει ότι είναι εκρηκτικός χαρακτήρας. Έβλεπα έναν άλλο άνθρωπο. ανυπομονώ να τον δω και να τον αγκαλιάσω. Το πρώτο πράγμα που θα του πω είναι ότι “είμαι πολύ περήφανη για εσένα”», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου