Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Mαρία Κορέλλι στη Σάσα: Έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά από συνάδελφο

Η καλλονή Κρητικοπούλα Μαρία Κορέλλι αποτελεί τη νέα μούσα του Φοίβου

Η λεβεντογέννα Κρήτη μας επιφύλασσε ακόμα μία έκπληξη όσον αφορά το ελληνικό πεντάγραμμο, μιας και από τα σπλάχνα της αναδύει τη νέα φωνή που πάνω της χτίζεται το νέο hot όνομα που επενδύουν παράγοντες της ελληνικής βιομηχανίας τραγουδιού και θεάματος. Ο λόγος για την Μαρία Κορέλλι, την καλλονή Κρητικοπούλα που με σταθερά βήματα ο δρόμος προς την κορυφή είναι μονόδρομος, πόσο μάλλον όταν ο δημιουργός των επιτυχιών Φοίβος την εμπιστεύτηκε και το αποτέλεσμα της πρώτης τους δουλειά μετά και την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ τους μόνο ευοίωνα μπορούν να χαρακτηριστούν.

Όπως φαίνεται το πρόσωπο της Μαρίας Κορέλλι είναι αυτό που θα μας απασχολήσει μιας και σύμφωνα με πληροφορίες μου, σύντομα θα μπει στο στούντιο για μεγάλα σουξέ έχοντας στο πλευρό της τον Φοίβο και μετά το πέρας των περιοριστικών μέτρων λόγο πανδημίας θα την δούμε σε μεγάλη Αθηναϊκή πίστα και πιο συγκεκριμένα σε ένα κέντρο διασκέδασης που χαρακτηρίζεται ως ένα τεχνολογικό και αρχιτεκτονικό επίτευγμα, ο λόγος για το «Τokyo Theater». Βέβαια σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου δεν επιβεβαίωσε τις παραπάνω πληροφορίες μου, αλλά πολύ διπλωματικά άφησε να εννοηθεί.

thumbnail_maria_korelli_foivos

 

Αναλυτικά ολόκληρη η συνέντευξη

– Μαρία Κορέλλι μετά και το «Κοίτα να δεις» την τελευταία επιτυχία σου, έγινες ακόμα πιο γνωστή στο ευρύ κοινό, όντας μια φρέσκια, δυναμική και συνάμα σέξι παρουσία με φωνή, παρακαλώ θα ήθελα την αυτοσύστηση σου.

«Σάσα μου είμαι από την Κρήτη, αρχιτέκτονας και διακοσμήτρια, αποφάσισα λοιπόν η επαγγελματική μου καριέρα να σχετίζεται με την μουσική και το τραγούδι συγκεκριμένα. Το «Κοίτα να δεις» είναι η νέα μου κυκλοφορία σε παραγωγή του Φοίβου. Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με τον Φοίβο και έρχονται πολύ δυνατά τραγούδια για τη συνέχεια».

4_maria_cover
2_maria_korelli

 

– Πόσο έχουν συντελέσει στη μεθοδικότητα των βημάτων σου στο καλλιτεχνικό στερέωμα οι σπουδές σου στην αρχιτεκτονική αλλά και το τσαγανό της Κρητικοπούλας;

«Άπειρα. Και στα δύο χαρακτηριστικά που περιγράφεις υπάρχει μακρύς δρόμος. Και είμαι περήφανη γι’ αυτό. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε, μόνη μου πάλεψα για τους στόχους μου και συνεχίζω ακόμα. Έτσι είναι τα πράγματα. Είμαι μαθημένη στα δύσκολα και αυτά θέλω. Το νησί μου το αγαπώ και το σέβομαι».

– Σε πρωτοείδαμε στο “The Voice” και μετά τη νέα σου επιτυχία, ήρθε πρόσφατα και η πρόταση του “Survivor”. Πόσο πιστεύεις ότι είναι απαραίτητα για την πορεία ενός καλλιτέχνη η συμμετοχή του σε τηλεοπτικά παιχνίδια, όπως τα παραπάνω. Και εσένα πόσο σε έχουν ωθήσει;

«Είναι ένας τρόπος να προβάλεις τον εαυτό σου και τα χαρίσματα του, αν και εφόσον υπάρχουν. Δεν είμαι αρνητική αρκεί να υπάρχει ταλέντο ή κάποια ικανότητα. Δυστυχώς αυτό που παρατηρούμε είναι να ενδιαφέρονται κάποιοι για την προβολή, χωρίς να υπάρχει υποδομή».

– Όσον αφορά την έντονη παρουσία του συνάδελφου σου Βαλάντη στο «Survivor» ποιό είναι το σχόλιο σου;

«Οι συνθήκες διαβίωσης σε ένα τέτοιο ριάλιτι είναι πολύ δύσκολες. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε συνεπώς, το πως θα αντιδράσει ψυχολογικά ο κάθε παίχτης. Συγκεκριμένα ο Βαλάντης , φαίνεται ότι είναι αρκετά πιεσμένος, που στον καθένα απο εμάς θα μπορούσε να τύχει κάτι ανάλογο. Εύχομαι να βρει τις ισορροπίες του και να απολαύσει την πορεία του στο παιχνίδι».

3_MARIA_KORELLI
1_maria_korelli

-Μίλησε μας για το νέο σου τραγούδι “Κοίτα να δεις”από τον Φοίβο, τον άνθρωπο των επιτυχιών. Πόσο ερωτευμένη είσαι αυτή την περίοδο, όπως λέει και το νέο σου κομμάτι;

«Είναι μια συνεργασία που ήθελα πολύ και έχω την χαρά να την παρουσιάζω πλέον. Το “Κοίτα να δεις” είναι μια έκφραση που δηλώνει κάτι θετικό, κάτι που θα συμβεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό αισθανθήκαμε στο στούντιο με τον Φοίβο και να το αποτέλεσμα. Το νέο μου τραγούδι μπορεί να μιλάει για έναν έρωτα που τα αλλάζει όλα, για μένα όμως αυτός ο έρωτας είναι η δουλειά μου, που θα μου τα αλλάξει όλα».

– Στο άκουσμα ότι θα συνεργαστείς με τον Φοίβο ποια ήταν η αντίδραση σου, πως προέκυψε και ποια είναι η εμπειρία σου δουλεύοντας μαζί του.

«Έφερε και κάτι καλό η καραντίνα. Αυτό ήταν η συνεργασία μου με τον Φοίβο. Με πολύ όρεξη για δημιουργία ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε δυναμικά. Με τον Φοίβο έχουμε χημεία στο στούντιο. Χαίρομαι να δουλεύω μαζί του ώρες ατέλειωτες. Έχει χιούμορ, είναι μορφωμένος και μου ξεκλειδώνει τα καλύτερα στοιχεία της φωνής μου».

– Η μέχρι τώρα εμπειρία σου από τις πίστες ποια είναι, πόσο απολαμβάνεις τα live και πως νιώθεις όταν σε “λούζουν” με λουλούδια στις πίστες.

«Όπως νιώθει ένας ηθοποιός όταν παίζει στο αγαπημένο του έργο και θέατρο, έτσι νιώθω και εγώ. Απολαμβάνω τις live εμφανίσεις μου όσο τίποτε άλλο. Χαίρομαι να επικοινωνώ με τον κόσμο και να του μεταφέρω την αγάπη μου και το πάθος μου για το τραγούδι. Όσο για τα λουλούδια και γενικότερα τις εκφράσεις θαυμασμού, είναι ευχάριστες και καλοδεχούμενες. Ελπίζω σύντομα να προσπεράσουμε το τροχοπαίδι της μετάλλαξης Όμικρον και να ανοίξουν και πάλι τα κέντρα διασκέδασης, έτσι ώστε να ζήσουμε και πάλι μοναδικές στιγμές, όπως πριν το κλείσιμο των μαγαζιών».

– Κάποιο ευτράπελο σε εμφάνιση σου, ή πέσιμο που έχεις δεχθεί σε live σου από θαυμαστή σου.

«Έχουν συμβεί πολλά περιστατικά όλα αυτά τα χρόνια. Τα αντιμετωπίζω με ευγένεια και χαμόγελο, αρκεί να μην ξεπερνούν τις κόκκινες γραμμές μου. Ένα που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια παρακολούθηση, με έχουν παρακολουθήσει μετά την δουλειά για να δουν που μένω».

– Κάθε καλλιτέχνης έχει τη δική του ομάδα που τον πλαισιώνει, μίλησέ μας για τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και συνεργάζεστε με στόχο πάντα την επιτυχία.

«Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Χωρίς την σωστή ομάδα δεν μπορείς να φτάσεις στην επιτυχία. Πιστεύω στους ανθρώπους μου και εκείνοι σε μένα. Η πορεία της δουλειάς μας θα τα δείξει όλα».

– Ποια είναι τα σχέδιά σου, θα σε δούμε τη νέα σεζόν σε κάποιο κέντρο διασκέδασης, μετά τα περιοριστικά μέτρα λόγο πανδημίας. Εθεάθης να μπαίνεις συχνά σε μεγάλη Αθηναϊκή πίστα και πιο συγκεκριμένα το «Τokyo Theater», αληθεύει, το αφήνω πάνω σου αν θες να διαρρεύσει από το στόμα σου;

«Αν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα εμφανίζομαι σε κέντρο διασκέδασης. Ο στόχος είναι αυτός. Ως προς το «Τokyo Theater» που αναφέρεις φυσικά και έχουν γίνει συζητήσεις και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Όταν θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιαστούμε στο κοινό, τότε θα ανακοινωθούν όλα».

– Αν και είναι πολύ φρέσκο το νέο σου τραγούδι, έχω πληροφορίες ότι πάνω σου στήνεται κάτι πολύ δυνατό, μπαίνεις σύντομα στο στούντιο και κατά πόσο είσαι έτοιμη για το μεγάλο μπαμ και τη διαχείριση του. Έχεις να μας αποκαλύψεις κάτι σε αυτό;

«Είμαι πανέτοιμη να παρουσιάσω την δουλειά μου. Δουλεύω σκληρά και θα ανταμειφτώ. Νιώθω σαν το λιοντάρι σε κλουβί, περιμένω απλά να ξεκλειδώσουν. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε».

– Αυτή την περίοδο την δημοσιότητα απασχολούν έντονα υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, έχεις δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και αν ναι πως το διαχειρίστηκες; Μίλησε μας για όλο αυτό.

«Ήρθε η εποχή της μηδενικής ανοχής. Όσοι νόμιζαν ότι μπορούν να κακοποιούν ανενόχλητοι τώρα απλά πρέπει να το ξανασκεφτούν. Έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά από συνάδελφο. Χωρίς λόγο, απλά γιατί μπορούσε. Πληγώθηκα, πόνεσα, έκλαψα, έψαχνα το γιατί. Δεν υπάρχουν γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι απλά προβληματικές με ναρκισσιστικές διαταραχές. Δεν θέλω να αναφερθώ στο άτομο αυτό, τουλάχιστον τώρα, κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως».

– Με την είσοδο του 2022, ποια είναι η ευχή σου και τι θα επιθυμούσες να σου φέρει η νέα χρονιά;

«Θέλω να έχω την Υγεία μου και επαγγελματικές επιτυχίες με τους συνεργάτες μου. Θέλω στο πλευρό μου ανθρώπους που με αγαπούν και με ηρεμούν».

– Και κλείνοντας μιας και μέσα από την εμπειρία μου από το «J2US» ποιο ντουέτο ή κομμάτι που αγαπάς θα ήθελες να πούμε εάν ήμασταν ζευγάρι στο παιχνίδι, γιατί και που θα το αφιέρωνες.

«Εάν ήμουν η δασκάλα σου στο J2US θα μελετούσαμε τόσο πολύ μαζί που θα λέγαμε το “Αν μου τηλεφωνούσες-Δώδεκα”, με δεύτερες φωνές και θα παίρναμε και 40 βαθμούς! Ένα πολύ δύσκολο ντουέτο για έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται με το αντικείμενο. Θα το καταφέρναμε!».

Πηγή: Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου