Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα καυτά νέα της ημέρας (Βίντεο)

Μετά την παραδοχή της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση για τον έρωτά της.

«Μόνος δεν κοιμάται κανείς. Άλλος παίρνει αγκαλιά τον εγωισμό, άλλος την αξιοπρέπεια, άλλος τα λάθη και ο τυχερός την αγάπη», έγραψε η τραγουδίστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι επάγγελμα ήθελε να κάνει όταν ήταν μικρή: «Μικρή ήθελα να γίνω δασκάλα. Δεν ξέρω γιατί, μου άρεσε η επαφή μετα παιδάκια. Επίσης, έφτιαχνα δικά μου περιοδικά και τα πούλαγα. Μη με ρωτάτε τώρα, δεν ήξερα ότι αυτό λέγεται δημοσιογράφος, εκδότης… εμένα μου έκανε κέφι!».

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν η Δανάη Μπάρκα, η οποία όταν ρωτήθηκε για το τι… τρέχει με τον Τίμο, απέφυγε να απαντήσει. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην αποφόρτιση που της χαρίζει το κλάμα.

«Όταν απορρυθμίζομαι κλαίω, γιατί στενοχωριέμαι, αγχώνομαι, σκέφτομαι τους ανθρώπους γύρω μου… Είναι λύτρωση. Όποιος κλαίει δεν είναι θύμα. Το κλάμα είναι δύναμη. Μετά την βρίσκω την άκρη μου…».

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» η Κατερίνα Λέχου, η οποία μίλησε για τον απογαλακτισμό της στην ηλικία των 35 ετών. «Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες», σχολίασε η ηθοποιός.

Η Ελισάβετ Σπανού απέκλεισε το ενδεχόμενο να μπει στο Survivor: «Δεν θα ξαναέμπαινα στο Survivor, δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ ψυχολογικά έτσι όπως έχει εξελιχθεί. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν αντέχει τις υπερβολικές αντιδράσεις και πήγα στο λάθος παιχνίδι!».

Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του, ασκώντας σκληρή κριτική στη συμπεριφορά του Βαλάντη κατά της Ευρυδίκης και με μομφές κατά του Survivor.

«Θα είχε πολύ ενδιαφέρον σε αυτά τα παιχνίδια να υπάρχουν και ηθικοί κανονισμοί, οι οποίοι όταν ξεπερνιούνται να έχει το δικαίωμα η παραγωγή να λέει στον παίκτη «περάστε έξω». Όταν είναι κάτι τόσο πληγωτικό για τον άλλον, όπως την υγεία της κοπέλας, θα έπρεπε να υπάρχουν ηθικοί κανονισμοί που να λένε «αγάπη, αυτή η συμπεριφορά δεν έχει θέση εδώ. Το παιχνίδι είναι συγκεκριμένο, να επιβιώσεις και να φας τα πόδια σου μέχρι τα τέλη Ιουλίου, που ο Ατζούν θέλει να παέι διακοπές. Δεν χωράνε αυτά εδώ, οπότε παρακαλώ πολύ περάστε έξω». Το 98% που δίνουμε στον κόσμο είναι trash, δεν φταίνει και οι παίκτες, οι παίκτες βλέπουν ότι δεν υπάρχει όριο», είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου