Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θρίαμβος για τη Δέσποινα Μοίρου: Οι θρυλικοί Pink Floyd την κάλεσαν να ανοίξει την τιμητική έκθεσή τους στο Hollywood σε vip stars

Η Ελληνίδα Δέσποινα Μοίρου γράφει ιστορία στην κυριολεξία. Η θρυλική μπάντα της ζητήσαν να ανοίξει τη βραδιά της τεράστιας έκθεσης τους, με όλα τα αρχεία, τα μουσικά όργανα, ακόμη μακέτες, έως τα ιπτάμενα γουρούνια που είχαν στις συναυλίες τους, όλη η ιστορία της θρυλικής μπάντας. Σε κάθε χώρο του μουσείου, και όλα τα αρχεία κάθε δίσκου τους ξεχωριστά.

Η καλλονή ηθοποιός στέφει δάφνες στο Χόλιγουντ!! Ακόμη μία συνεργασία απόλυτης αποθέωσης για την διεθνή ηθοποιόαπό τους μυθικούς Pink Floyd. Στην πρεμιέρα τους, που ήταν μόνο μέλη VIP, όπως των doors, Λεντ ζέπελιν κ.α., ζήτησαν από την ηθοποιό να κάνει το opening και την υποδοχή στους μυθικούς φίλους τους.

Επί σης αυτή τη φορά έπαιξε ρόλο δημοσιογράφου καθώς της ανέλυαν πως φτιάχναν τα εξώφυλλα, τα special effects, μοιράστηκαν μαζί της προσωπικά αρχεία που δεν έχουν δώσει ποτέ δημόσια: ο Scott Page άνοιξε το κινητό και πήγε πίσω, δείχνοντας στην Δέσποινα το backstage της συναυλίας στη Βενετία, λέγοντας στην διεθνή ηθοποιό «Εδώ στη Βενετία,όπου χιλιάδες κόσμου βρισκόταν πάνω στις γόνδολες και εμείς, David Gilmore, Nick Mason χαιρόμασταν στη σκηνή πριν ξεκινήσει η συναυλία. Χιλιάδες κόσμου κοιμήθηκαν στις γόνδολες!» Συνεχίζοντας ο Page της είπε « σου δίνω αυτά τα πλάνα / βίντεο σε εσενα τώρα, ούτε στο BBC τα δώσαμε»!

Είχα συγκλονιστεί και συγκινηθεί όπως όταν τους είχα πρωτογνωρίσει, Αυτή τη φορά ίσως και περισσότερο, γιατί μου ανέλυσαν πως δημιούργησαν τον κάθε δίσκο τους, Μου είπανε προσωπικές τους λεπτομέρειες, μου κάνανε δώρο την μπλούζα τους από το δίσκο το “The dark side of the moon”. Είναι συγκλονιστική και μαγική η συνεργασία μου μαζί τους! Τη βάζω πρώτη και με χρυσά γράμματα στη καριέρα μου! Είχα Stand up Comedy το ίδιο βράδυ, και ο Page ήρθε μαζί μου για άλλη μια φορά, να δει τό show μου. Όπως καταλαβαίνετε με το που εμφανίστηκε στο κωμικό κλαμπ μαζί μου, το κοινο τον αποθέωσε!”

Η ηθοποιος περιγράφει συγκινημένη «Την ίδια ώρα που τον μαγνητοσκοπούσα, πήγε πίσω κι έφτασε σε ένα σημείο να μου δείξει τις γόνδολες, όπως ακριβώς έβλεπα εκείνη την ώρα στην αφίσα, και όταν μου είπε ότι μου δίνει αποκλειστικά πρώτη φορά το υλικό αυτό σε μένα, έβαλα τα κλάματα!».

Είναι γνωστό ότι από τον Απρίλη του 2018 ανοίγει τις συναυλίες των θρυλικών Pink Floyd, που την ανακάλυψαν να κάνει Stand Up show στο κλαμπ του Τζονι Ντεπ, και τους έκανε Μc ανοίγωντας τις συναυλίες στις τιμητικές παγκόσμιες περιοδείες τους, με συμβόλαιο μαζί τους έως τέλος του 2024!

Η ηθοποιος περιγράφει εκστασιασμένη «Από αυτή τη Συγκλονιστική έκθεση, αλλά ακόμα και από τις μαγικές τους συναυλίες, με τα σπέσιαλ εφέ και λειζερς πραγματικά ταξιδεύα μέσα στη μουσική τους κάθε φορά! Απερίγραπτο συγκλονιστικο δυναίσθημα! “ Η διεθνής Δέσποινα σπο το 2018 συνεργάζεται με τους θρυλικούς Pink Floyd σε παγκόσμια περιοδεία με τους θαμώνες να την λατρεύουν και τους θρυλικούς μουσικούς αλλά και άλλους θρυλικούς γκεστ μουςικους τους ,να την έχουν αγαπήσει για το χιούμορ και τη έντονη προσωπικότητα της. «Επισης ειχα τη χαρά επι σκηνής να γνωρίσω και άλλους τεράστιους μουσικούς που έρχονται ως guest όπως Robbie Krieger ο κιθαρίστας των Doors, Dave Navarro από τους Jane’s Addiction, Led Zeppelin, Dr.Dre, Ozzy κ.α.»

Η διεθνής Ελληνίδα ηθοπoιος δηλώνει «Όταν το 2018 με πρώτο ανακάλυψαν στο κλαμπ του Johnny Depp να κάνω stand up comedy, ένιωσα ήδη σαν να είχα κερδίσει το λόττο. Οι pink Floyd και οι doors είναι τα αγαπημένα μου συγκροτήματα. Όταν τους άνοιγα τις τιμητικες συναυλίες ενιωθα βαθεία συγκίνηση, δέος, Θαυμασμό,χαρά και ενθουσιασμό! Ένιωσα τόσο θαυμασμό ακόμη και όταν ήρθαν να παρακολουθήσουν το κωμικο μου Show, καλλιτέχνες τέτοιου μεγέθους όπως οι Pink Floyd είναι είναι δώρο για μένα! Ποσό μαλλον όταν μου προτείναν να συνεργαστώ μαζί τους! Είναι μαγική συνεργασία! Τα λόγια περιττεύουν για να περιγράψω το μεγαλείο τους».

Την ίδια ώρα που η ταινία της «τανγκό Σαλόμ» με τη Λέινι Καζάν και παραγωγό της ταινίας «γάμος αλλά ελληνικά »προβάλλεται σε όλες τις πολιτείες της Αμερικής και έρχεται 5η σε εισπράξεις μετά τον Τζέιμς Μποντ στις ΗΠΑ, όπου και η Δέσποινα ταξίδεψε για τις πρεμιέρες των ταινιών, την περίμενε ακόμα μία ευχάριστη έκπληξη: Η θρυλική συνεργασία της με τους Pink Floyd για άλλη μια φορά!! Όντας η μοναδική Ελληνίδα που κάνει πραγματικά καριέρα στο Χόλιγουντ, μετά την φετινή της επιτυχία να συνεργαστεί με τον Sir.Ridley Scott καταφέρνοντας να παίξει τον Έλτον Τζον αλλά και να σκηνοθετήσει επισης, που πήγε στις Κάννες με δύο ταινίες όπου στη μία υποδύθηκε την Σοφία Λόρεν και η δεύτερη ταινία Τανγκο Σαλομ παγκοσμιως προβάλλεται σε όλες πολιτείες της Αμερικής και του Καναδά με τεράστια επιτυχία, σαρώνοντας 23 βραβεία παγκοσμίως.Ενώ η ίδια έχει ως τώρα μόνο 43 βραβεία … στη συλλογή της!!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου