Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ξεκίνησα την υποκριτική με φόβο, δεν ήθελα να με συνδέουν με τη μητέρα μου, Φιλαρέτη Κομνηνού»

Στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου ο πρωταγωνιστής της νέας δραματικής σειράς μυστηρίου του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα», Γιώργος Παπαγεωργίου.

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της «Σκοτεινής Θάλασσας», τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στις 22:30, ο Γιώργος Παπαγεωργίου περιέγραψε την υπόθεση της συναρπαστικής νέας σειράς του Mεγάλου Καναλιού. Περιστρέφεται γύρω από την εξαφάνιση μίας κοπέλας, για την οποία βασικός ύποπτος είναι ο «Χρήστος Δελλής», που υποδύεται εκείνος: «Δεν ξέρουμε αν έχει γίνει έγκλημα ή όχι. Η κοπέλα αγνοείται. Οι φήμες λένε ότι αυτός μάλλον της έχει κάνει κάποιο κακό. Ο ίδιος, όμως, δεν ξέρει αν είναι ο φονιάς, γιατί παράλληλα με διπολική διαταραχή έχει και μπλακ άουτ στη μνήμη. Μπαίνει και ο ίδιος σε ένα ντετεκτιβικό παιχνίδι για να ανακαλύψει αν της έχει κάνει κάποιο κακό».

Για τον χαρακτήρα του, που πάσχει από διπολική διαταραχή, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανέφερε ότι με μεγάλη ευαισθησία έκαναν έρευνα μαζί με τον σκηνοθέτη, Γρηγόρη Καραντινάκη, και τους σεναριογράφους ώστε να αποδοθεί με ακρίβεια ο ρόλος. Ο ίδιος, μάλιστα, ήρθε σε επαφή με έναν άνθρωπο που πάσχει από τη συγκεκριμένη διαταραχή και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για να την αντιμετωπίσει.

Πέρα από το επερχόμενο σίριαλ του MEGA, ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για την αγάπη του για τη μουσική και εξήγησε πώς άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική. Αισθάνθηκε, μάλιστα, ότι «ενηλικιώθηκε» όταν σκηνοθέτησε την πρώτη του παράσταση, τον «Αρίστο»: «Το γεγονός ότι έφτιαξα αυτή την παράσταση με άλλαξε και ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο, γιατί ένιωσα ότι πατάω στα δικά μου πόδια».

«Μπήκα σχετικά μεγάλος στον χώρο. Δεν είμαι από τα παιδιά που από μικρή ηλικία αποφάσισαν να γίνουν ηθοποιοί. Το αποφάσισα στα 19. Τότε σπούδαζα μάρκετινγκ» ανέφερε για το ξεκίνημά του στον χώρο της υποκριτικής.

Δεν δίστασε να αποκαλύψει, μάλιστα, πως έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική με πολλές ενοχές και φόβους για το πώς θα αντιμετωπιζόταν από τους ανθρώπους του θεάτρου, καθώς ήταν γιος της σπουδαίας ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού. «Με το που βγήκα από τη σχολή, δεν ήθελα με τίποτα να με συνδέουν με δουλειές της μητέρας μου» εκμυστηρεύτηκε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου