Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

«Ακούω ακόμα τον εκκωφαντικό ήχο από το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν, έγινε εσκεμμένα», περιγράφει η υπεύθυνη σεναρίου του Rust

Halyna Hutchins,

Σχεδόν ένα μήνα μετά το τραγικό συμβάν στο σετ γυρισμάτων της ταινίας Rust, κατά το οποίο η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς έπεσε νεκρή από το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν, ο ηθοποιός βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Νόμο.

 

Ενώ αρχικά, οι ευθύνες επιρρίπτονταν στην υπεύθυνη των όπλων Χάνα Γκουτιέρες και τον βοηθό σκηνοθέτη Ντέιβ Χολς, καθώς δεν είχαν ακολουθήσει το «πρωτόκολλο ασφαλείας», τώρα κατηγορείται και ο 63χρονος ηθοποιός.

Η υπεύθυνη σεναρίου της ταινίας, Μέιμι Μίτσελ κατέθεσε μήνυση εναντίον του ηθοποιού, κατηγορώντας τον πως πυροβόλησε εσκεμμένα την Χαλίνα Χάτσινς.

Η γυναίκα αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου, την οποία οργάνωσε μετά από προτροπή της δικηγόρου της ότι έχει προβεί σε μήνυση κατά του ηθοποιού, αφού ο ίδιος αμέλησε το πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθείται σε σκηνές, που περιλαμβάνουν όπλα.

 

Επιπλέον, κατέθεσε πως εκείνη την ημέρα το πρωτόκολλο ασφαλείας αγνοήθηκε από όλα τα μέλη της παραγωγής και έγιναν μάλιστα, ενέργειες, οι οποίες ήταν ενάντια σε όλα τα πρότυπα της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου