Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σε δύσκολη θέση ο πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η επιλογή του The Crown που ξυπνά μνήμες της νεκρής Νταϊάνα

Νέο «χτύπημα» για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ από τους δημιουργούς του The Crown, ο οποίος έχει στιγματιστεί από τον άδικο θάνατο της μητέρας του πριν από 24 χρόνια, και είναι αναγκασμένος να ζει ξανά και ξανά τον ίδιο εφιάλτη.

 

Ως γιος της αγαπημένης πριγκίπισσας, ο Γουίλιαμ έχει περάσει δύσκολη παιδική και εφηβική ηλικία, με αποκορύφωμα τον θάνατο της μητέρας του.

Και το μαρτύριο δεν τελειώνει, αφού είναι υποχρεωμένος να ξαναζεί τον μεγαλύτερο εφιάλτη του, χάρις στο The Crown.

Όπως παρατήρησαν κάποιοι, οι συντελεστές της σειράς επέλεξαν να γυρίσουν την αμφιλεγόμενη σκηνή με το “φόρεμα εκδίκησης” της Πριγκίπισσας Νταϊάνα σε μια τοποθεσία που μόνο τυχαία δεν ήταν αφού απέχει μόλις 800 μέτρα από το σπίτι του Γουίλιαμ και της Κέιτ στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Η σειρά του Netflix αναδημιούργησε τη νύχτα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία υποδύεται η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, βγήκε με ένα αποκαλυπτικό στενό μαύρο φόρεμα κουρελιάζοντας το βασιλικό πρωτόκολλο, λίγες ώρες αφού ο Πρίγκιπας Κάρολος παραδέχτηκε τη μοιχεία του στην τηλεόραση.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Porter Vintage (@portervintage)

Ήταν Ιούνιος του 1994, όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε σε γκαλά στη Serpentine Gallery στο Λονδίνο, φορώντας ένα σέξι έξωμο μαύρο φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα, που ήταν αρκετά αποκαλυπτικό στο στήθος της.

Τα γυρίσματα της εν λόγω σκηνής του The Crown, έγιναν πολύ κοντά στους Κήπους του Κένσινγκτον σε ένα σημείο που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 800 μέτρων από το σπίτι του Γουίλιαμ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο σημείο είναι ορατό από την κρεβατοκάμαρά του.

Εξοργισμένος ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

Οι γνώστες του βασιλικού ρεπορτάζ, αναφέρουν ότι αυτή η επιλογή της σειράς έχει εξοργίσει τον Γουίλιαμ, καθώς πιστεύει ότι θα μπορούσαν να έχουν επιλέξει οποιαδήποτε τοποθεσία για να αναδημιουργήσουν τη σκηνή. Ωστόσο, επέλεξαν να επιλέξουν ένα σημείο που μπορεί σχεδόν να δει ο William από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας του και αυτό δεν ήταν τυχαίο.

Η πέμπτη σειρά του The Crown πρόκειται να συμπεριλάβει πολλά αμφιλεγόμενα ζητήματα όπως το διαζύγιο του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τον θάνατο της Νταϊάνα και θα αφιερώσει ένα ολόκληρο επεισόδιο στη συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον Μάρτιν Μπασίρ το 1995.

Πώς δόθηκε άδεια για τη χρήση ενός βασιλικού πάρκου για την κινηματογράφηση μιας σειράς για την οποία η Βασιλική Οικογένεια είναι τόσο βαθιά δυσαρεστημένη;, αναρωτιούνται οι βασιλικοί ειδικοί.

Αλλά ακόμα πιο μπερδεμένο είναι το γεγονός ότι επιτράπηκε στο The Crown να κάνει γυρίσματα σε ένα πάρκο που είναι τόσο κοντά στο σπίτι του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου