Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: Τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις τις έχω από το «Είσαι το ταίρι μου»

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στο «Τι Λες Τώρα!» για τη θρυλική σειρά του MEGA «Είσαι το ταίρι μου», και την ιδιαίτερη φιλία που έχει με την Βίκυ Σταυροπούλου.

 

«Δεν είχα ιδέα για το τι θα γινόταν, ιδίως όταν έπαιζα στο «Είσαι το ταίρι μου» υπήρχε μία χημεία από την οντισιόν. Ποτέ δεν περίμενα ότι αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να αναπτύξει τόσα πολλά πράγματα μέσα από αυτή την ιστορία».

Ο ίδιος μίλησε για τους ρόλους που αγαπήθηκαν από το κοινό, αλλά και την ατάκα που άφησε ιστορία.

«Φωνάζανε και Σωτήρη και Αλέξη, αλλά το «Σωτήρη σε πειράξανε;» κατάλαβα ότι την ατάκα αυτή την είχαν συνδέσει με μένα», αποκάλυψε.

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε πως του ήταν αναπάντεχο, γιατί έγινε ηθοποιός καταλάθος. Έκανε καποίες ταινίες μεγάλου μήκους και το «Είσαι το ταίρι μου» μέσα σε ένα χρόνο. Όλη αυτή η αναγνωσιμότητα του έφερε τα πάνω κάτω.

«Είχα στο μυαλό μου αν μου αρέσει αυτός ο ρόλος ή όχι», δήλωσε. «Τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις τις έχω με το MEGA. Στα γυρίσματα του «Είσαι το ταίρι μου» δεθήκαμε με την Βίκυ. Τα γυρίσματα κρατάνε μήνες και αυτές οι σχέσεις και η εμπειρία που πήρα μου έδειξαν ότι οι σχέσεις αυτές είναι πιο δυνατές. Με τα σίριαλ αναπτύσεις ένα τρόπο ζωής όσο κρατάει».

«Όλα τα γυρίσματα ήταν πολύ ωραία. Ξεχώρισα μία στιγμή που είπα και στην Δανάη Μπάρκα. Καβαλούσα μία μηχανή και έπρεπε να πάρω τη Βίκυ από ένα σημείο και να πάμε σε άλλο. Η Βίκυ δεν ήταν εξοικειωμένη με το να είναι συνοδηγός πάνω σε μηχανή και της είπα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά μόνο να με αγαπάς, δηλαδή να με πάρει αγκαλιά».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου