Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, αφού έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι (Φώτο)

Συριοπούλου

H Ευαγγελία Συριοπούλου είναι μανούλα από την 1η Νοεμβρίου 2021, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

 

 

Σήμερα (4/11) το μεσημέρι η αγαπημένη ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο. Λίγο πριν αποχωρήσει από το νοσοκομείο μαζί με το νεογέννητο μωράκι της, θέλησε να φωτογραφηθεί με τον γυναικόλογο και την μαία της. Στα εν λόγω στγιγμιότυπα η ηθοποιός χαμογελάει και το πρόσωπό της λάμπει από ευτυχία.

 

Παράλληλα, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο εκφράζει τα γλυκά συναισθήματά της και ευχαριστεί θερμά τον γιατρό της, τη μαία της και το νοσηλευτικό προσωπικό του μαιευτηρίου για τη φροντίδα που της έδωσαν απλόχερα.

«Πριν τέσσερις μέρες ολοκληρώθηκε το όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης μου, για να ζω σήμερα την μοναδική εμπειρία της μητρότητας. Σε όλο αυτό το ταξίδι, αλλά και στην από εδώ και πέρα πορεία μου θα με ακολουθεί πρώτα ως φίλος και μετά ως γιατρός, ο γυναικολόγος μου Νίκος Σκαρτάδος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας με έβαλε σε ένα ροζ συννεφάκι και φρόντισε αυτό το ταξίδι μέχρι και τον τοκετό να είναι μία διαδρομή χαράς, απόλαυσης και ευτυχίας. Οπωσδήποτε δίπλα μου είναι από την πρώτη στιγμή η μαία μου Κωνσταντίνα Παπαγγελή (η οποία, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, θα μπορούσε να είναι και αδερφή μου και δεν είναι τυχαίο αυτό, την ευχαριστώ για όλα). Τέλος, δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους και το προσωπικό της γυναικολογικής κλινικής ΡΕΑ, οι οποίοι με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου, εμένα, τον σύντροφό μου και το μωράκι μας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και σας αγαπώ».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου