Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ουγγαρέζος: Είμαι έτοιμος να περάσω στο επόμενο επίπεδο και να πάω στην “Α΄ Γυμνασίου”, παραέκατσα στην “ΣΤ΄ Δημοτικού”

Ο παρουσιαστής νιώθει έτοιμος να αναλάβει τη δική του εκπομπή

Στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και αποκάλυψε ποια συνεργασία του ήταν το μεγαλύτερο «σχολείο» ενώ τόνισε ότι είναι έτοιμος να περάσει στην επόμενη πίστα και να αναλάβει μόνος του μία τηλεοπτική εκπομπή.

«Όλα τα πρόσωπα πρόσωπα που συνεργάστηκα είχαν μία επίδραση πάνω μου, από όλους έχω πάρει κάτι, αγαπώ τη δουλειά μου. Γιατί ο καθένας κάνει αυτή τη δουλειά μέσα από το δικό τους πρίσμα».

«Και από τις δύσκολες περιστάσεις πρέπει να βρω τον τρόπο να κάνω σωστά τη δουλειά μου και επειδή έχει γίνει λόγος για την πολιτική ορθότητα αφορά το μέσα μας να μην πιέζεται ο απέναντι, να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί και να εκπαιδεύει η τηλεόραση».

«Το θυμικό μου το κρατώ γιατί με κρατά ειλικρινή αλλά έχω μάθει πια μετά από 18 χρόνια να παίρνω τις ανάσες μου και στο πώς αντιδρώ να ακολουθώ τη νομική οδό. Το μεγαλύτερο σχολείο είναι η Ελένη Μενεγάκη, σε αυτή έχω μάθει τα περισσότερα» ανέφερε αρχικά.

Παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι θα ήθελε το επόμενο βήμα στην καριέρα του να είναι μία δική του εκπομπή διαμορφωμένη με τους δικούς του όρους.

«Ναι, δεν είναι κακό να παραδεχτεί κάποιος ότι έχει φιλοδοξίες, ότι είναι έτοιμος να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Αν με ρωτάς αν θέλω να είμαι ο καλύτερος μαθητής στην έκτη δημοτικού ή να περάσω στην Α΄Γυμνασίου, ναι νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάω στην Α΄Γυμνασίου και παραέκατσα στην έκτη δημοτικού, έχω μείνει μετεξεταστέος στην έκτη δημοτικού πάνω από 7- 8 χρόνια».

«Πρακτικά δεν έχω τα κότσια ή αυτό που θέλω ή τίποτα. Γιατί εγώ πρέπει να λείψω για να το καταλάβουν; Πληρώνονται για να το καταλάβουν. Παίρνουν έναν σκασμό λεφτά για να ξέρουν τι μπορεί να αποδώσει ο Ουγγαρέζος» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου