Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: Είναι άδικο και ρατσιτσικό να “χρωματιστώ” από την πολιτική επιλογή μου και να μου κοστίσει δημοσιογραφικά…

Όσα είπε στο Χαμογέλα και πάλι

Με φόντο τις εκλογές της 9ης Ιουνίου η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για την υποψηφιότητά της με τη ΝΔ αλλά και για πολλά άλλα.

«Τα κίνητρα είναι αμιγώς προσωπικά, πολιτικά όντα είμαστε όλοι, επομένως δεν νιώθω ότι κάνω στροφή, αρπάζω την ευκαιρία που μου δόθηκε κάποιες δράσεις παράλληλες που είχα να τις μεταφέρω σε έναν πιο επίσημο θεσμό για να διεκδικήσουμε περισσότερες ριζικές αλλαγές και όχι πρόσκαιρες λύσεις» είπε αρχικά για την απόφασή της να πολιτευτεί.

Για τη συναισθηματική κακοποίηση που είχε δεχτεί στον χώρο της τηλεόρασης και το αν φοβάται ότι θα ξαναπεράσει από ίδιες καταστάσεις σε περίπτωση που εκλεγεί ανέφερε:

«Δεν με φόβισε. Είναι άλλο να κρίνεις τον άνθρωπο με βάση στοιχεία αυταπόδεικτα για να τον βελτιώσεις και άλλο να δολοφονείς έναν χαρακτήρα με επιθετικούς προσδιορισμούς που καμία αυτοβελτίωση δεν μπορούν να φέρουν δεν είναι κριτική. Αναφέρομαι στη συναισθηματική κακοποίηση που δέχτηκε από τον διασυρμό όχι από την κριτική».

Δήλωσε παράλληλα ότι θα ήταν άδικο να στιγματιστεί μελλοντικά και να επηρεαστεί η δημοσιογραφική της πορεία για την κομματική της ταυτότητα καθώς πάντα έκανε τη δουλειά της με αντικειμενικότητα.

«Είναι άδικο και ρατσιτσικό να “χρωματιστώ” από την πολιτική επιλογή μου και να μου κοστίσει δημοσιογραφικά στο μέλλον. Τόσα χρόνια που κάνω τη δουλειά γιατί κανείς δεν είχε καταλάβει τι ψηφίζω γιατί εγώ ψηφίζω το ίδιο πράγμα από το 1996. Αυτό σημαίνει ότι έκανα πάρα πολύ αντικειμενικά τη δουλειά μου» τόνισε.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου