Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι ξεκαθαρίζει – “Δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Μαρίνα Σάττι με ένα βιντεάκι στα social media θέλησε να ξεκαθαρίσει για τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά την αντίδρασή της κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της εκπροσώπου του Ισραήλ.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2024, όπως την έδειχνε βίντεο που κυκλοφόρησε, χασμουριόταν και έκανε γκριμάτσες την ώρα που η Eden Golan απαντούσε στους δημοσιογράφους στην συνέντευξη τύπου των χωρών που προκρίθηκαν στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού.

Η ενέργεια αυτή της Μαρίνας Σάττι σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα κοινωνικά δίκτυα, με κάποιους να την υποστηρίζουν ως ένδειξη αντίδρασης στον πόλεμο ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη και με άλλους να την κατακρίνουν χαρακτηρίζοντας την συμπεριφορά της ανάγωγη και λέγοντας πως ο διαγωνισμός δεν πρέπει να έχει πολιτικό χαρακτήρα καθώς έχει μουσικό χαρακτήρα.

 

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Η Ισπανία “απειλεί” με αποχώρηση από τον μεγάλο Τελικό

 

Η Μαρίνα Σάττι όταν ενημερώθηκε για τις αντιδράσεις, μίλησε στο κοινό της λέγοντας:

“Δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Νομίζω ότι όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε εδώ, και εγώ αλλά και όλη η ελληνική αποστολή προσφέρουμε θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά. Είμαστε εδώ για τη μουσική, είμαστε στον τελικό μας στόχο, είμαστε στον τελικό και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας και σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή και όλη τη στήριξη και την αγάπη, μέχρι σήμερα”.

 

Δείτε ακόμη: Eurovision 2024: Οι γκριμάτσες του εκπροσώπου της Ολλανδίας στην συνέντευξη Τύπου του Ισραήλ

 

Χθες, Παρασκευή, ωστόσο πηγές της ΕΡΤ απάντησαν για τις κινήσεις της εκπροσώπου της χώρας μας στην συνέντευξη τύπου.




 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου