Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πηγές ΕΡΤ για την Μαρίνα Σάττι: “Δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου”

Η αντίδρασή της έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με ένα βιντεάκι που κυκλοφόρησε στα social media και την δείχνει να χασμουριέται και να κάνει γκριμάτσες την ώρα που η εκπρόσωπος του Ισραήλ μιλούσε στην συνέντευξη Τύπου της Eurovision 2024.

Στο τέλος, μάλιστα, παρίστανε ότι κοιμόταν ενώ η εκπρόσωπος του Ισραήλ απαντούσε στους δημοσιογράφους.

Τα σχόλια στα social media είναι πολλά, με τους περισσότερους χρήστες να επικρίνουν την Μαρίνα Σάττι για τη συμπεριφορά της, υπενθυμίζοντάς της ότι εκπροσωπεί τη χώρα και όχι τον εαυτό της.

Πηγές από την ΕΡΤ θέλησαν να εξηγήσουν, ότι σε καμία περίπτωση η Μαρίνα Σάττι δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή συμμετοχή.

Όπως αναφέρουν:

“Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της. Αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα, δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις της Eden στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό”.

 

Δείτε επίσης: Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την πρόκριση στον μεγάλο Τελικό

 

 

Δείτε ακόμη: Eurovision 2024 – Ανδρέας Μικρούτσικος: “Η Μαρίνα είναι αηδόνι, δεν αποδώσαμε από αντικειμενικές αδυναμίες”

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου