Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Eurovision 2024: Οι γκριμάτσες του εκπροσώπου της Ολλανδίας στην συνέντευξη Τύπου του Ισραήλ

Δείτε το σχετικό βίντεο

Την Πέμπτη 9/5 πραγματοποιήθηκε ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision 2024 και μετά το διαγωνιστικό μέρος, έλαβε χώρα η συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων των χωρών.

Σε αυτήν η Εντέν Γκολάν, η εκπρόσωπος του Ισραήλ, ήρθε αντιμέτωπη με τις αντιδράσεις των καλλιτεχνών, εκτός των αποδοκιμασιών που εξέλαβε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην σκηνή της Eurovision.

Την ώρα που απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Εντέν Γκολάν δέχτηκε μια ερώτηση που προκάλεσε αντιδράσεις:

“Θεωρείς ότι η συμμετοχή σου στον διαγωνισμό ίσως βάζει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους εκπροσώπους των χωρών, λόγω των όσων γίνονται αυτό το διάστημα στο Ισραήλ;” την ρώτησε ο δημοσιογράφος.

 

Δείτε επίσης: Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Διχάζει η απαξιωτική της συμπεριφορά ενώ μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ

 

Την ώρα που απαντούσε η Εντέν Γκολάν, δίπλα της καθόταν ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας, Γιουστ Κλάιν.

Όταν κάποιος από τη διοργάνωση της είπε ότι αν δεν θέλει, μπορεί να μην απαντήσει στην ερώτηση, εκείνος πετάχτηκε λέγοντας:

“Γιατί όχι;”.

Ωστόσο η τραγουδίστρια του Ισραήλ απάντησε:

“Πιστεύω πως είμαστε όλοι εδώ για έναν λόγο και μόνο” ξεκίνησε να λέει η Ισραηλινή τραγουδίστρια, προκαλώντας την αγανάκτηση του Ολλανδού καλλιτέχνη, ο οποίος μάλιστα, δεν προσπάθησε καν να την κρύψει, κάνοντας γκριμάτσες, ενώ εκείνη μιλούσε.

“Η EBU λαμβάνει πιστεύω όλα τα μέτρα που χρειάζονται για να κάνει αυτή τη διοργάνωση ένα ασφαλές μέρος, όπου θα ενωθούν όλοι. Οπότε, πιστεύω ότι είναι ασφαλές για όλους” συνέχισε να λέει η Εντέν Γκολάν.

 

Δείτε ακόμη: Eurovision 2024: Η EBU “έκρυψε” τις αποδοκιμασίες στο Ισραήλ, σύμφωνα με τους “Times of Israel”

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου