Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Eurovision 2024: Η EBU “έκρυψε” τις αποδοκιμασίες στο Ισραήλ, σύμφωνα με τους “Times of Israel”

Δείτε τι δημοσιεύθηκε στα social media

Το βράδυ της Πέμπτης στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2024, διαγωνίστηκε το Ισραήλ με την Eden Golan και το τραγούδι “Hurricane”.

Παρά τις αποδοκιμασίες και τις διαδηλώσεις σε βάρος της, τα στοιχήματα την εμφανίζουν πλέον στη δεύτερη θέση από την όγδοη που βρισκόταν για αρκετές εβδομάδες.

Σύμφωνα με τους “Times of Israel” κατά την εμφάνιση της Γκολάν στη σκηνή της Eurovision, υπήρξαν αποδοκιμασίες “με την EBU να χρησιμοποιεί τεχνολογία κατά των αποδοκιμασιών για να εμποδίσει κάθε τέτοιο θόρυβο να περνάει στη ζωντανή μετάδοση”.

Σε βίντεο στο TikTok έχουν καταγραφεί αποδοκιμασίες σε βάρος της Ισραηλινής τραγουδίστριας με συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης αλλά στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο τέλος της εμφάνισης της Γκολάν ακούγονται μόνο χειροκροτήματα και επευφημίες χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν ορισμένα από αυτά ή τα περισσότερα είναι ψεύτικα.

@metrouk Israel’s performance last night at the Eurovision semi-final was drowned out by booing. It’s after widespread criticism over Israel being allowed to enter the contest at all. #fy #fyp #eurovision #eurovisionsongcontest #sweden #singing #europe #eurovision2024 ♬ original sound – MetroUK

 

@nonelle911 Eurovision fans booing Edan Golan at Malmö Arena today #eurovision #esc #fyp #europapa #malmo ♬ original sound – Lennon

Σύμφωνα με τον ισραηλινό σταθμό Kan, η Γκολάν είχε προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να υπάρχουν αποδοκιμασίες σε βάρος της καθώς φέρεται να έκανε πρόβες με τεχνητές αποδοκιμασίες ώστε να μην επηρεαστεί κατά την εμφάνισή της.

 

Δείτε επίσης: Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την πρόκριση στον μεγάλο Τελικό

 

Η ίδια στην πρώτη ανάρτησή της μετά την πρόκριση στον τελικό στον οποίο θα βρεθεί και η Μαρίνα Σάττι έγραψε:

“Πάμε τελικό. Δεν μπορώ ακόμα να βρω τις κατάλληλες λέξεις αλλά από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ για τις ψήφους στο Hurricane και για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας. Θα συνεχίσω να εμφανίζομαι, να τραγουδάω και να υπενθυμίζω σε όλους ότι ήρθαμε για να μείνουμε. Ραντεβού το Σάββατο”.

 

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision η Γκολάν ρωτήθηκε αν θα έπρεπε να μην είχε εμφανιστεί καθώς θα αποτελούσε «κίνδυνο» για τους άλλους συμμετέχοντες και απάντησε:

“Πιστεύω ότι όλοι είμαστε εδώ για έναν και μόνο λόγο. Και η EBU παίρνει όλα τα μέτρα ασφαλείας για να διεξαχθεί ένας ασφαλής και ενωτικός διαγωνισμός για όλους”.

Βίντεο που ανήρτησε δημοσιογράφος της ιστοσελίδα Ynet, δείχνει άνδρες ασφαλείας να απομακρύνουν από την αίθουσα διεξαγωγής του ημιτελικού της Eurovision έναν άνδρα που κρατούσε σημαία της Παλαιστίνης καθώς η διοργανώτρια αρχή έχει απαγορεύσει τη χρήση συμβόλων από χώρες που δεν μετέχουν στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου