Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαίρη Αργυριάδου: “Παρουσιάστρια με κοίταξε με μισό μάτι επειδή είχε την εικόνα της «ξανθιάς» στο μυαλό της”

“Mετά της είπα πέντε πράγματα και ξανασυστηθήκαμε, σήμερα έχουμε πολύ καλές σχέσεις” αποκαλύπτει η Μαίρη Αργυριάδου

Την Μαίρη Αργυριάδου φιλοξένησε ο Κωνσταντίνος Καμέας στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Status, η οποία και προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του Astra Tv. Μεταξύ άλλων, δε, η γοητευτική δημοσιογράφος θέλησε να αναφερθεί στα στερεότυπα που ακόμα επικρατούν για τις γυναίκες στην τηλεόραση αποκαλύπτοντας την δική της «διαμάχη» με γνωστή παρουσιάστρια στο παρελθόν.

Ειδικότερα, η Μαίρη Αργυριάδου τόνισε αρχικά πως «τα στερεότυπα δεν έχουν φύγει το 2024 δυστυχώς από τη ζωή μας. Βλέπεις μια γυναίκα, «είναι ξανθιά άρα δεν έχει μυαλό». Συνεχίζει αυτό να υπάρχει! «Φοράει το μίνι, είναι χαμηλά τα standards της όσον αφορά την ηθική» που εγώ δεν το πιστεύω, είναι μεγάλη η συζήτηση περί ηθικής. Βλέπεις να φοράει κάτι ιδιαίτερο «άρα δεν είναι μορφωμένη». Δηλαδή ακόμα και αυτά τα πράγματα παλεύουμε και είναι αστείο».

«Βεβαίως και μου έχει συμβεί να μου συμπεριφερθούν με αυτό τον τρόπο. Δέχθηκα ένα «μισό μάτι», που λέμε, κάποια στιγμή από μια παρουσιάστρια η οποία με κοίταξε με μισό μάτι και μου είπε: «Αυτό το σορτσάκι, μωρέ Μαίρη» ή «αυτοί οι καλλιτέχνες φίλοι σου». «Δεν καταλαβαίνω» είπα εγώ και μετά της είπα πέντε πράγματα και ξανασυστηθήκαμε. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις ακόμα και τώρα, δηλαδή όλα καλά και όλα ωραία».

«Δεν θα πω όνομα αλλά θέλω να πω ότι είδα πως δεν έφταιγε και αυτή, επειδή είχε συνηθίσει να έχει στο μυαλό της την εικόνα της ξανθιάς με τα νύχια, τα μαλλιά, την περιποίηση και την κοκεταρία ως ένα πλάσμα ίσως λίγο άβουλο, χωρίς χιούμορ, χωρίς τσαλάκωμα και χωρίς μόρφωση και παιδεία. Είχε αυτή την εικόνα οπότε με κοίταξε με μισό μάτι. Όταν κατάλαβε ότι αυτά τα δυο δεν πάνε απαραίτητα πακέτο, τότε ήταν όλα καλά και όλα ωραία» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Μαίρη Αργυριάδου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου