Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: “Ο Θεός να με βοηθήσει” – Τα γενέθλια στο πλατό

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε τα γενέθλιά της την 1/5, ωστόσο γιόρτασε τα γενέθλιά της την Τρίτη του Πάσχα στο πλατό της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, δέχθηκε ευχές από τους συνεργάτες της και μία εντυπωσιακή τούρτα.

“Μεταφέρθηκαν και τα γενέθλιά μου λόγω της Πρωτομαγιάς που ήταν Μεγάλη Τετάρτη. Πολλές ευχές θέλω να κάνω! Ο Θεός να με βοηθήσει! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ” είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια παρακολούθησε βίντεο με ευχές που της έστειλαν αγαπημένα της τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Νίκος Κοκλώνης.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της – “Νιώθω τόσο τυχερή”

 

“Μπορεί να μην έχουμε κάνει πολύ παρέα, να γνωριζόμαστε πολύ λίγο, αλλά για σένα έχω την αίσθηση ότι είσαι ένας πολύ ειλικρινής – καθαρός άνθρωπος. Ένα ανοιχτό βιβλίο. Ό,τι σκέφτεσαι το λες, την αλήθεια σου και αυτό πρέπει να εκτιμάται και όχι να πολεμάται. Θέλω να σου πω ότι σε πάω πολύ και για τα γενέθλιά σου εύχομαι να μείνεις πάντα έτσι, αληθινή” είπε στο μήνυμά της προς την Κατερίνα Καινούργιου η Τατιάνα Στεφανίδου.

“Την ευχαριστώ και την εκτιμώ πάρα πολύ την Τατιάνα. Με έχει στηρίξει πολύ” απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου