Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η εξομολόγηση της Ηρώς Καριοφύλλη: “Έχω δει στη ζωή μου τόσο πολύ θάνατο και είναι πάντα άγριος, βίαιος”

«Εδώ και περίπου ένα χρόνο παλεύω και έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά πράγματα», συμπλήρωσε

Η γνωστή αστυνομική ρεπόρτερ του Alpha, Ηρώ Καριοφύλλη, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την καριέρα της και τις μεγάλες αποκαλύψεις που έχει κάνει μέσα από το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Αφού αντάλλαξε φιλοφρονήσεις με την παρουσιάστρια, η ρεπόρτερ τόνισε ότι «κάνω αυτή τη δουλειά 30 χρόνια. Έχω δει στη ζωή μου τόσο πολύ θάνατο και είναι πάντα άγριος, βίαιος. Το αντιστάθμισμα μπορεί να είναι το χιούμορ, η καλοσύνη, να κάνουμε πλάκες.

Έλεγα με τον Νίκο τον Καλόγρηα (σ.σ. τον γνωστό ιατροδικαστή) ότι αν τα πάρουμε μέσα μας θα καταλήξουμε στο Δαφνί.

Το πιο δυνατό πράγμα μεταξύ των ανθρώπων είναι η αγάπη και η δοτικότητα.

Όταν είχα ξεκινήσει ήμουν 19 ετών και ήμασταν 2 κορίτσια και είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας από τους ρεπόρτερ. Μας αντιμετώπιζαν ως κοριτσάκια. Τρώγαμε ξύλο για να πάρουμε μια δήλωση. Δεν θα ξεχάσω όταν είχε δολοφονηθεί το μεγαλύτερο όνομα των νονών της νύχτας τη δεκαετία του 90 και με έβαλαν να χτυπήσω το κουδούνι στο σπίτι του για μια δήλωση. Μου είπαν περιμένετε και βγήκαν οι συγγενείς στο μπαλκόνι και άρχισαν να μου πετάνε πήλινες γλάστρες.

Η πιο δύσκολη υπόθεση ήταν η εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη. Όποιος συνάδελφος δεν εργάστηκε να συλλέξει πληροφορίες, δεν ξέρει από ρεπορτάζ. Αυτό μου έμεινε και δεν θα αλλάξει ποτέ.

Συναισθηματικά, αυτό που δεν έχω ξεχάσει, είναι η δολοφονία της Άννυς που την είχε δολοφονήσει ο πατέρας της. Γύριζα σπίτι μου κάθε βράδυ, κλεινόμουν στο δωμάτιό μου και κλείδωνα και την πόρτα και έκλαιγα. Αυτό που με ενοχλούσε είναι πόνεσε πριν πεθάνει γιατί δεν έχουμε μάθει ακόμα πώς πέθανε το παιδί.

“Έσπασα” στον αέρα για την υπόθεση, δεν έκλαψα γιατί δεν πρέπει και μου είπαν να στείλουν άλλον αν δεν μπορώ να κρατηθώ.

Ήταν πεποίθησή μου από την πρώτη στιγμή ότι τα παιδιά στην Πάτρα έχουν δολοφονηθεί. Δεν μπορούσα να σκεφτώ από ποιον. Μετά παρακολουθούσα τις εξελίξεις. Δεν “κολλάει”, δεν είναι θέμα φύσης. Είχα δει καρμπόν ιστορία στη Γερμανία. Θεωρώ ότι είχε απόλυτη συνείδηση για το τι έκανε αλλά είναι διαταραγμένη», είπε η Ηρώ Καριοφύλλη.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη βράβευσή της από τον Alpha αλλά και τη δύσκολη φάση της ζωής της που περνά.

«Επειδή οι συνάδελφοί μου γνωρίζουν ότι υπάρχουν δύσκολες στιγμές στη ζωή μου όπως αυτή τη στιγμή, εδώ και περίπου 1 χρόνο εξαιτίας αυτής της δύσκολης στιγμής έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά πράγματα. Παλεύω για πράγματα που οι άλλοι θεωρούν αυτονόητα. Οι συνάδελφοί μου είναι πραγματικά η οικογένειά μου. Ο μόνος που μπορεί να σε καταλάβει είναι αυτός που το έχει βιώσει στο πετσί του. Το να πω ότι πρέπει να έχουμε καλή ψυχολογία είναι δεδομένο αλλά πείτε μου πού το πουλάνε το κουμπί να το πατήσω να είμαι όλη μέρα ζεν. Όταν έρχονται τα άσχημα νιώθω ότι βγάζει ο άνθρωπος από μέσα του μια δύναμη που δεν την ήξερε. Θα πέσετε αλλά θα ξανασηκωθείτε» προέτρεψε, η Ηρώ Καριοφύλλη τους ανθρώπους που περνούν δύσκολα.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου