Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πανέτοιμη να… ρίξει το “Ζάρι” της η Μαρίνα Σάττι – Αναχώρησε για τη Eurovision 2024

Αποκάλυψε για πρώτη φορά τι θα φορέσει στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού

Πανέτοιμη να εκπροσωπήσει με το «Ζάρι» την Ελλάδα στη σκηνή της Eurovision 2024, στο 2ο ημιτελικό της διοργάνωσης, είναι η Μαρίνα Σάττι.

Η φετινή εκπρόσωπος της χώρας μας στον Ευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό αναχώρησε χθες το πρωί για το Μάλμε της Σουηδίας.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η τραγουδίστρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαστε έτοιμοι, είναι όλα έτοιμα! Σήμερα είναι η μέρα που ταξιδεύουμε και αύριο το πρωί έχουμε πρόβα πολύ νωρίς. Κρατάμε δυνάμεις και… για να δούμε. Θέλω να έρθει η αυριανή μέρα, να καταλάβω λίγο τι γίνεται εκεί, να δουν και αυτοί τι κάνουμε εμείς. Να κάνουμε, δηλαδή, ό,τι προσαρμογές, ό,τι αλλαγές μπορεί να χρειαστούν. Εγώ νιώθω πολύ χαρούμενη».

«Έχω κοιμηθεί, θα κοιμηθώ και σήμερα και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και χαλαρή. Με αυτό το τραγούδι (σ.σ.: το “Ζάρι”) δεν γίνεται να μη χορέψουμε πάνω στη σκηνή! Έχει πολλές διαφορετικές σκηνές και εικόνες, ανυπομονώ να τις δείτε κι εσείς και να τις δούμε κι εμείς! Γιατί κι εμείς πολλά κομμάτια τα έχουμε δοκιμάσει μεν σε μια συνθήκη προσομοίωσης, πρώτη φορά θα τα δούμε όλα μαζί και με την ανυπέρβλητη τεχνική υποδομή που θα έχουν εκεί» πρόσθεσε στη συνέχεια η Μαρίνα Σάττι.

 

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Η σκηνή του φετινού διαγωνισμού στο Μάλμε της Σουηδίας

 

Τέλος, αποκάλυψε για πρώτη φορά τι θα φορέσει στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού:

«Έχουμε επιλέξει αυτό που θα φορέσω! Νομίζω πως έχουμε βρει το αγαπημένο μας κι έχουμε βέβαια και άλλες επιλογές. Το χρώμα του φορέματος θα είναι κάπως ροζ-μοβ, λιλά, κάπως έτσι, και υπάρχει από κάτω μια μπότα συγκλονιστική».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 29/4/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου