Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: “Θέλω να σας πω για το παρασκήνιο αυτής της ανακοίνωσης”

Δείτε τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στο “Happy Day” η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία αποκάλυψη για τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

H παρουσιάστρια αποκάλυψε:

“Την Παρασκευή δεχτήκαμε κάποια τηλεφωνήματα πως θα έρθει μια ανακοίνωση για ένα ζευγάρι που χωρίζει. Τελικά στις 5 το απόγευμα έφτασε η κοινή ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου. Θέλω να σας πω για το παρασκήνιο αυτής της ανακοίνωσης. Γιατί πολλοί είπαν τι δουλειά έχουν να στείλουν ανακοίνωση, νομίζουν πως είναι στο Μπάκιγχαμ. Είναι επειδή ακριβώς τα σχολεία κλείνουν το Πάσχα και τα παιδάκια τους είναι ανήλικα, αλλά όχι τόσο μικρά ώστε να μην ακούσουν στο σπίτι τους μια κουβέντα που αφορά τους γονείς τους”.

 

Δείτε επίσης: Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Χωρισμός – “βόμβα” μετά από έξι χρόνια γάμου – H ανακοίνωση του ζευγαριού

 

Και πρόσθεσε:

“Προτίμησαν να σκάσει αυτή η είδηση αφού είχαν κλείσει τα σχολεία για Πάσχα, ώστε να υπάρχουν 15 μέρες, να γίνουν όποια σχόλια γίνουν και να έχουν αυτοί τον έλεγχο στο τι θα δουν τα παιδιά τους”.

 

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: “Αυτό που γράφουν μια γλυκιά κουβέντα και μόλις χωρίσουν τη σβήνουν, γιατί;”

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατέληξε λέγοντας:

“Επειδή έτυχε και ήμασταν παρέα στα γενέθλια της Μαριέττας και τους έζησα, ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και πολύ αγαπημένο. Και όσα προβλήματα κι αν πέρασαν, έκαναν συνειδητή προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους”.

 

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου για Οικονομάκου – Μιχόπουλο: “Λένε ότι η Αθηνά έλεγε ψέματα. Και τι έπρεπε να πει δηλαδή;”

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου