Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου σε Ιωάννα Μαλέσκου: “Κάτι είχα πει εγώ, σου ζητάω συγγνώμη”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο πλατό της “Super Κατερίνα” με αφορμή την πρεμιέρα του “Tv Queen” στο OPEN,

Η Κατερίνα Καινούργιου αφού την υποδέχθηκε, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγνώμη από την συνάδελφο της on air.

“Αρχικά θα σου πω κάτι. Κάτι είχε γίνει μεταξύ μας. Τώρα το πρωί μού είπαν κάτι στο καμαρίνι τα παιδιά, όταν τους είπα ότι χαίρομαι που θα έρθεις και τους έδειξα ότι επικοινωνούσαμε στα social media, «καλά δεν έχεις τσακωθεί;» με ρώτησε ο κομμωτής μου. Μετά το θυμήθηκα. Δεν θυμάμαι όμως τι είχε γίνει. Κάτι είχα πει εγώ, σου ζητάω συγγνώμη. Τα έχουμε πει”.

“Έλα καλέ, τα έχουμε συζητήσει αυτά και δεν υπάρχει λόγος να το ξαναλέμε” αποκρίθηκε, αμέσως, η Ιωάννα Μαλέσκου με την παρουσιάστρια της εκπομπής να συμπληρώνει:

“Κάτι είχε μεταφέρει λάθος, κάτι είχε γίνει. Και είχαμε επικοινωνήσει και μετά”.

“Είναι στο παρελθόν όλα αυτά. Έχουν κλείσει αυτά και είναι πραγματικά κομμάτι που ούτε καν τα θυμάμαι για να σου είμαι ειλικρινής. Οτιδήποτε δεν έχει αξία, δεν έχει σημασία, καλό είναι να το αφήνουμε πίσω μας και να προχωράμε γιατί έχουμε τόσο ωραία πράγματα που ξεκινάμε οπότε τι συζητάμε τώρα για βαρίδια;” τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει:

“Απλά επειδή μ’ αρέσει να ζητάω συγνώμη όταν έχω κάνει κάποιο λάθος, πολλές φορές στον αυθορμητισμό μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος. Στο είχα πει και σε μηνύματα τότε”.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου