Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ξέσπασε ο Γιάννης Καλλιάνος: “Τους βάζουν μέσα σαν τσουβάλια και με τα κλαδευτήρια τούς κόβουν χέρια, πόδια και όποιος ζήσει, έζησε”

“Θα τους πάω μέχρι τέλους, δεν φοβάμαι κανέναν”

Ο Γιάννης Καλλιάνος περνάει δύσκολες ώρες, καθώς “έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας του.

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί ανοιχτά τους γιατρούς για λάθη και μάλιστα σήμερα ξέσπασε στον αέρα του “Πρωινό“.

“Δεν έπρεπε να έχει αυτό το τέλος ο πατέρας μου. Τον πατέρα μου, ξέρεις πού τον χειρούργησαν; Μέσα σε ένα απλό δωμάτιο. Μέσα σε ένα απλό δωμάτιο και πιθανότατα χωρίς ρόμπες, χωρίς τίποτα…Μπήκαν μέσα, πήραν το κλαδευτήρι και έκοψαν το δάχτυλο του αείμνηστου πατέρα μου” είπε ο Γιάννης Καλλιάνος, με τον Γιώργο Λιάγκα να τονίζει πόσο σοκαριστικό είναι αυτό.

 

Δείτε επίσης: “Ραγίζει” καρδιές ο Γιάννης Καλλιάνος μετά τον θάνατο του πατέρα του: “Στέρεψαν τα δάκρυα, μπαμπά μου”

 

Ο Γιάννης Καλλιάνος πρόσθεσε στη συνέχεια:

“Έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία. Και όχι ξαπλωμένος σε ένα χειρουργείο, σε παγωμένο περιβάλλον και με όλα αποστειρωμένα. Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα. Τους βάζουν μέσα σαν τσουβάλια και με τα κλαδευτήρια τούς κόβουν χέρια, πόδια και όποιος ζήσει, έζησε”.

Κλείνοντας, ο Γιάννης Καλλιάνος ανέφερε:

“Θα τους πάω μέχρι τέλους, δεν φοβάμαι κανέναν. Η αλήθεια είναι με το μέρος μου, θα τα δούμε όλα στη δικαιοσύνη. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου