Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δανάη Μπάρκα: “Αν βγάλω φωτογραφία κάποιον που είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο, δεν του σκοτώνω την ελευθερία του;”

Τα λόγια όλο νόημα της παρουσιάστριας του “Πάμε Δανάη”

Η Δανάη Μπάρκα, το πρωί της Πέμπτης στο “Πάμε Δανάη” συζήτησε για την δήλωση που έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τις πρώτες φωτογραφίες με τη Δέσποινα Βανδή που πουλήθηκαν για 50 ευρώ, και τοποθετήθηκε επί του θέματος.

“Συμφωνώ με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Μπορεί να είναι λίγο τραχύ το θέμα και λίγο λεπτό επίσης, αλλά συμφωνώ απόλυτα στο πόση δόση χυδαιότητας μπορεί να κρυφτεί πίσω από έναν άνθρωπο, ο οποίος μπορεί να εκθέσει κάτι απλά γιατί ξέρει ότι θα γίνει ντόρος. Θα μου πεις, από την άλλη πλευρά, δεν σε αναγνωρίζει ο κόσμος όταν βγαίνεις από το σπίτι σου; Φυσικά! Αν όμως δεν είσαι η Κιμ Καρντάσιαν να έχεις επιλέξει να έχεις παντού μια κάμερα και υπάρχουν και στιγμές που θες να απολαύσεις με τους φίλους σου, με την οικογένειά σου και κάποιος έρχεται να σου το οριοθετήσει αυτό και ότι “δεν μπορείς”, αυτό είναι χυδαίο. Για τον δικό σου εγωισμό και τη δική σου ματαιοδοξία, τελειώνεις την ελευθερία κάποιου άλλου” είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

 

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή για Καινούργιου – Μπάρκα: “Αυτό ήταν που ενόχλησε την Κατερίνα”

 

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε:

“Αν εγώ πάω σε ένα μαγαζί και βγάλω φωτογραφία κάποιον που είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο και τη στείλω στην οικογένειά του που η οικογένειά του δεν ξέρει ότι είναι με έναν άνθρωπο, δεν του σκοτώνω την ελευθερία του και τη ζωή του; Όταν μόνος σου δεν επιλέγεις να δημοσιοποιήσεις κάτι, το να στο τελειώνει κάποιος με το έτσι θέλω για να αναπαραχθεί λίγο ή για τον οποιονδήποτε λόγο, είναι τραγικό”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου