Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χρύσα Κατσαρίνη για Super Κική: “Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει”

Εγώ δεν έχω βγάλει ένα εκατομμύριο από το Instagram, δεν κάνω διαφημίσεις, πρόσθεσε η κωμικός

Η Χρύσα Κατσαρίνη σχολίασε τις δηλώσεις της Super Κικής σχετικά με τις απολαβές της από το Instagram.

Η κωμικός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και ανέφερε αρχικά, πως η ίδια δεν έχει καταφέρει να βγάλει ένα εκατ. ευρώ από το Ιnstagram, σε αντίθεση με την Super Κική.

«Εγώ δεν έχω βγάλει ένα εκατομμύριο από το Instagram, δεν κάνω διαφημίσεις, απλά προωθώ τη δουλειά μου σαν κωμικός», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε μιλώντας στη δημοσιογράφο: «Σοκαρίστηκες; Αλήθεια; Δεν ξέρεις πόσα βγάζουν οι παρουσιάστριες από το Instagram; Ξέρεις. Άρα δεν είναι και τόσο σοκαριστικό».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι η Super Κική δεν το είπε αυτό για να ακουστεί, αλλά η ίδια θεωρεί τη δήλωση άστοχη.

«Επειδή ξέρω την Super Κική, καταλαβαίνω ότι δεν το είπε με αυτόν τον τρόπο. Προσπαθούσε να εξηγήσει το πώς βίωνε την κατάσταση πριν, πόσα στερήθηκε και πώς τη βιώνει τώρα. Απλά θεωρώ πως στην εποχή που ζούμε δεν χρειάζεται να αναφέρουμε αυτά τα ποσά», τόνισε η Χρύσα Κατσαρίνη.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Είναι πολύ ευτυχές, όταν πετυχαίνεις κάτι. Απλά ο κόσμος αυτή τη στιγμή, πεινάει πραγματικά. Και δεν την κατηγορώ την Κική, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι δεν το είπε με αυτόν τον τρόπο».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και τη συνεργασία τους στο παρελθόν. «Μπράβο στον Γρηγόρη που θα έχει 3 εκπομπές, αν το κρίνει έτσι το κανάλι. Δεν το βρίσκω κακό, υπάρχει χώρος για όλους. Δεν έχω επαφές με τον Γρηγόρη. Δεν νομίζω ότι θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί μου. Μου έκανε unfollow μετά το τέλος της εκπομπής, οπότε φαντάζομαι ότι δεν θέλει. Εγώ δεν κρατάω κακία πάντως προσωπικά», είπε κλείνοντας.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου