Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: “Με κρίνουν για πράγματα που δεν έχω πει καθόλου”

Έχει κάνει συζητήσεις για το TV Queen;

Τη Μαίρη Συνατσάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής, Breakfast@Star, και απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς αλλά και για το εάν θα τη δούμε στο TV Queen.

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να είμαι στο TV Queen. Δεν ξέρω πώς υπήρξε το όνομά μου εκεί. Δεν μίλησα ποτέ με κανέναν. Τι να διδάξω εγώ άραγε τα κορίτσια; Έχω πάρα πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση. Μήπως είμαι παλιά; Εάν κάποια στιγμή με θελήσει κάτι η τηλεόραση κι είναι κάτι που έχει ενδιαφέρον, θα το συζητούσα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει πάρα πολύ δίκιο σε αυτό που είπε για το YouTube και την τηλεόραση. Είναι πολύ διαφορετικό το πλαίσιο. Τον καταλαβαίνω τον Κωνσταντίνο. Ίσως κι εγώ εκεί βρίσκω την άνεσή μου και γι’ αυτό είμαι εκεί περισσότερο.

Πάντα προσπαθώ να βρω το μερίδιο της δικής μου ευθύνης για τα λεγόμενά μου. Υπάρχουν κάποιοι που μου έχουν κάνει ωραία κριτική και έχω πει ότι θα μπορούσα, όταν μιλάω, να έχω περισσότερα επιχειρήματα και το έχω εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει ξεφύγει η κατάσταση. Με κρίνουν για πράγματα που δεν έχω πει καθόλου, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου