Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θανάσης Αλευράς: “Διάβασα για τη Eurovision όσο δεν έχω διαβάσει για τις Πανελλήνιες”

Είχαν κάνει διδακτορικό ο Καπουτζίδης και η Κοζάκου στη Eurovision, τους μελετάμε, πρόσθεσε ο ένας από τους φετινούς παρουσιαστές του μουσικού διαγωνισμού

Ο Θανάσης Αλευράς, που θα είναι ο παρουσιαστής των ημιτελικών και του τελικού της Eurovision στην ΕΡΤ μαζί με τον Ζερόμ Καλούτα, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Παρασκευή 19 Απριλίου για να μιλήσει σχετικά με τον διαγωνισμό.

Αρχικά, σχολίασε τους προηγούμενους παρουσιαστές, τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου και αποκάλυψε ότι μελέτησε τον τρόπο παρουσίασής τους.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είχαν κάνει διδακτορικό ο Καπουτζίδης και η Κοζάκου. Τους μελετάμε από κάποιους ημιτελικούς, ακούμε λίγο τον τόνο, να καταλάβουμε λίγο τι σημαίνει 40 δευτερόλεπτα που έχεις να συμπυκνώσεις τις πληροφορίες. Τα μελετάμε τα παιδιά. Η μέθοδος είναι ότι θα μοιραστούμε τις χώρες, να έχουμε και οι 2 σχόλιο, αλλά εγώ το σκέφτομαι λίγο πιο ραδιοφωνικά».

Επίσης, τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι δεν είναι ο μεγαλύτερος γνώστης της Eurovision, εργάστηκε πολύ σκληρά για να μάθει πληροφορίες πάνω στην ιστορία του θεσμού.

Αναλυτικά, ανέφερε: «Διάβασα για την Eurovision όσο δεν έχω διαβάσει για τις Πανελλήνιες. Την αγαπώ τη Eurovision, αλλά δεν ήμουν eurofan. Έβλεπα τους φαν χθες που τραγουδούσαν όλα τα τραγούδια σε όλες τις γλώσσες απέξω. Εγώ αγαπώ τη μουσική, μ’ αρέσει ο διαγωνισμός, γιατί έχει κάτι πολύ χαρούμενο και σαν πρόθεση που ενώνονται οι λαοί, οι κουλτούρες, οι γλώσσες, μ’ αρέσει πολύ».

Σε άλλο σημείο, τοποθετήθηκε ως προς το θέμα που έχει προκύψει με τον σταυρό που σχηματίζεται στην σκηνή της Eurovision και όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια η σημαία της Σουηδίας έχει σταυρό.

Επίσης, ο ηθοποιός δήλωσε ότι τον αγχώνει η διαδικασία της Eurovision γιατί χαρακτηριστικά «δεν έχει συνηθίσει στα επιθετικά μηνύματα».

«Η Μαρίνα δέχτηκε σχόλια με μια επιθετικότητα, αλλά συμβαίνει σε όλα. Έχω πολύ ωραίο feeling γιατί έχουν συντονιστεί πολύ ωραίες ενέργειες, έχει ένα θετικό vibe, ότι δεν πάμε ούτε διεκπεραιωτικά ούτε ότι το πάμε πατριωτικά», σημείωσε ο Θανάσης Αλευράς.

Συγχρόνως, για την αισθητική του βίντεο – κλιπ του «Ζαριού», ο ηθοποιός τόνισε: «Γνώμη μου είναι ότι η Ελλάδα σε σχέση με το βίντεο που έκανε η Μαρίνα είναι πολύ κοντά σε αυτό».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου