Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη για την υποψηφιότητά της: “Με το καλημέρα έπεσαν γύρω στους 3.000 οι followers”

“Στο Twitter πρέπει να τρώω πολύ ξύλο, δεν το έχω δει”

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στην διαδικτυακή εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ “Πρώτη Λέξη” και μίλησε για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με την Νέα Δημοκρατία.

Η παρουσιάστρια του MEGA και υποψήφια Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στα “πυρά” που δέχθηκε μέσα από τα social media αμέσως μετά την ανακοίνωση πως κατεβαίνει στην πολιτική, αποκαλύπτοντας πόσες χιλιάδες followers έχασε μέσα σε ένα βράδυ.

“Με το καλημέρα έπεσαν γύρω στους 3.000 οι followers στο Instagram. Εμένα αυτό που με στενοχωρεί και με προβληματίζει σαν άνθρωπο που σκέφτεται, είναι πως υπήρχαν γυναίκες με τις οποίες είχαμε ήδη μια επικοινωνία και μου έλεγαν όμορφα και κολακευτικά λόγια” παραδέχεται η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: “Αν δεν εκλεγώ, δεν θα κυνηγήσω να κάνω καριέρα πολιτικού”

 

“Που σημαίνει πως έβλεπαν πράγματα σε μένα που τους άρεσαν. Και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, ξεκινούσε το μήνυμα “κρίμα με απογοήτευσες, είσαι κι εσύ σαν όλους τους άλλους”. Όχι, εγώ είμαι αυτή που ήμουν, δεν έχει αλλάξει κάτι” συμπληρώνει η παρουσιάστρια στον Αντώνη Σρόιτερ.

“Αυτό έχει να κάνει από το πρίσμα μέσα από το οποίο με βλέπουν. Δεν γίνεται από τη στιγμή που μαθαίνεις ότι είμαι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ… ξαφνικά να βάζεις αυτό το φίλτρο, σαν ένα τείχος μπροστά σε όλα αυτά, που πριν μπει αυτό το τείχος, έβλεπες πράγματα. Είναι λάθος” υπογραμμίζει η Ελεονώρα Μελέτη για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές.

“Εγώ μπορεί και να ψήφιζα έναν άνθρωπο που δε μοιράζομαι τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις μαζί του, αλλά επειδή βλέπω κάποια χαρακτηριστικά σε αυτόν, μπορεί να πήγαινα να τον ψήφιζα. Έχω κυρίως καλά σχόλια στα social media. Έχω ανενεργά τα άλλα social media. Έχω μόνο Instagram. Στο Twitter πρέπει να τρώω πολύ ξύλο, δεν το έχω δει” κατέληξε επί του θέματος η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη για τις Ευρωεκλογές: “Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε τι θα κάνει στο επόμενο βήμα”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου