Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η αμοντάριστη δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα που οδήγησε στην διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

“Εγώ δεν βλέπω να έχει κανένα πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ

Η επίμαχη δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στην κάμερα του ΣΚΑΪ και ήταν ο λόγος που διαγράφηκε από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, προβλήθηκε στο “Fays Time” την Παρασκευή το μεσημέρι.

Ο δημοσιογράφος του Alpha, σε συνέντευξή του νωρίτερα σήμερα στο “Happy Day”, κατηγόρησε τον ΣΚΑΪ ευθέως για “κοπτοραπτική” στο βίντεο με τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

 

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Παπανώτας: “Με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ μόνος μου, είναι ανήθικο “

 

Το αμοντάριστο υλικό

Ως απάντηση στις αιχμές που άφησε ο Δημήτρης Παπανώτας κατά του σταθμού, η Φαίη Σκορδά προλόγισε και έπαιξε το αμοντάριστο υλικό από τα σχόλια του δημοσιογράφου, που έγιναν στις αρχές Μαρτίου.

“Εγώ είμαι του ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι θέλετε για την κα Δούνια να ρωτήσετε τον Κωνσταντάρα που είναι δεξιός, εγώ είμαι αριστερός. Ρωτήστε με για αριστερούς πολιτικούς, τους δεξιούς δεν τους ξέρω, δεν με ενδιαφέρουν. Οι απόψεις τους είναι 100% αντίθετες από μένα, δεν με νοιάζει. Είναι υποψήφια; Άλλο θέμα” αναφέρει αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας στις τηλεοπτικές κάμερες.

“Η κα. Δούνια έχει πάθει αυτό που έχουν πάθει πολλοί τελευταία, το να συγχέουν τα δικαιώματα των γυναικών με το οτιδήποτε συμβαίνει. Αυτό είναι μια υστερία. Κόψτε αυτή την υστερία, γιατί δεν ζούμε στο Ιράν. Ζούμε στη Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν ξέρω αν η κ. Δούνια νιώθει πάρα πολύ ταλαιπωρημένη ως γυναίκα από διάφορα, δεν το βλέπω κιόλας. Στην καριέρα της μια χαρά, στη Βουλή μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει και νιώθει καταπιεσμένη”, συμπληρώνει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

 

Δείτε επίσης: Νόνη Δούνια για Παπανώτα: “Είμαστε στην Ευρώπη και τέτοιου είδους συμπεριφορές, δεν πρέπει να χωράνε πουθενά”

 

“Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της. Στις δουλειές τις μεταχειρίζονται καλά, έχουν τους μισθούς τους. Βλέπεις στην τηλεόραση να πληρώνονται λιγότερο οι γυναίκες; Όχι, περισσότερο μάλλον” κατέληξε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου