Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου για την Ελένη Μενεγάκη: “Ξέρει καλύτερα για ποιον λόγο το κάνει”

“Υπάρχει μία έλλειψη παρουσιαστών από την ελληνική τηλεόραση”

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην ραδιοφωνική του εκπομπή για την είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA.

“Ό,τι αποφασίσει ο κάθε άνθρωπος ότι είναι καλύτερο να κάνει. Ας αποφασίσει τι θα κάνει, επαγγελματίας είναι και ξέρει καλύτερα για ποιον λόγο το κάνει. Δεν σχολιάζω καθόλου συναδέλφους γιατί νιώθω με την Ελένη συνάδελφος, μετά από 35 χρόνια που είμαστε παρέα μαζί. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει, τι νιώθει και τι αποφασίζει. Δεν μπορώ εγώ να σχολιάζω χωρίς να ξέρω” ανέφερε αρχικά ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

 

“Υπάρχει μία έλλειψη παρουσιαστών από την ελληνική τηλεόραση”

“Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί παρουσιαστές και το λέω μετά λύπης και βλέπεις ότι με το άθλημα αυτό πολλοί ασχολήθηκαν και πάρα πολλοί λίγο έμειναν στο να κάνουν πολλά χρόνια και διαφορετικές εκπομπές. Υπάρχει μία έλλειψη παρουσιαστών από την ελληνική τηλεόραση και μην μου πεις κανείς ότι δεν δοκιμάζονται παρουσιαστές. Ειδικά τα τελευταία χρόνια βλέπαμε 8-10 άτομα που έρχονταν από το διαδίκτυο” συνέχισε.

“Δεν ξέρω τι θα κάνει, δεν έχω μιλήσει μαζί της και δεν ρωτώ επαγγελματικά. Θα μου απαντήσει, αλλά δεν θα της το έκανα ποτέ. Να της ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για εκείνη, όλα να πάνε καλά και να είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της, Αυτό είναι το πιο σημαντικό” δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου