Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Δημήτρης Παπανώτας εκτός “Happy Day” – Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης στο “Happy Day“, μίλησε για την ανακοίνωση που βγήκε περί απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από την εκπομπή λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Η παρουσιάστρια του Alpha στην έναρξη της εκπομπής, εξήγησε στους τηλεθεατές πως το μέτρο για τον περιορισμό εμφάνισης των υποψήφιων Ευρωβουλευτών στις τηλεοπτικές εκπομπές τίθεται σε λειτουργία από σήμερα.

“Θέλω να πάρω τα πράγματα με τη σειρά και να σας εξηγήσω ότι, όταν ξεκινάει η προεκλογική περίοδος πάνω σε ανάδρομο Ερμή, τα δεδομένα μπερδεύονται. Ενώ αρχικά νομίζαμε ότι ο Δημήτρης μας, που είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ξανάρθει στην εκπομπή μετά το Πάσχα… το «μετά το Πάσχα» έγινε από τις 24 του μήνα, δηλαδή την Τρίτη” είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Χθες ξαφνικά μας ήρθε μία ανακοίνωση από την αρμόδια Αρχή ότι από σήμερα και μετά, λειτουργεί αναδρομικά δηλαδή η απαγόρευση για τη συμμετοχή σε τηλεοπτικές εκπομπές, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στην εκπομπή. Όχι μόνο ο Δημήτρης αλλά κανένας υποψήφιος” τόνισε η παρουσιάστρια.

“Η Ελεονώρα θα βγει σήμερα για λίγο μέσω Skype για να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές” επισήμανε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

“Συγνώμη, αν μπορεί να βγει να αποχαιρετήσει η Ελεονώρα, θέλω κι εγώ τον Δημήτρη έστω τηλεφωνικά να αποχαιρετιστούμε όπως πρέπει. Οι κανόνες είναι αυτοί, εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Δημήτρη και σε όλους τους συμμετέχοντες” κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου